Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok nők kik nem nyelik le a spermát miért nem ? Íze állaga miatt ?
Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 13:52
2/11 anonim válasza:
Nem szeretem az ízét de a teljes élmény miatt lenyelem
3/11 anonim válasza:
Az állaga és íze miatt. Undorodom tőle. Kész pont. Egyedül a puncimba viselem el. De ha a testemre megy bárhova egyből mosom is le.
4/11 anonim válasza:
Kóstold meg és még tudod
Sokszor az állaga íze szaga a gyomor forgató
6/11 anonim válasza:
Mit jelent a prűdség? Mert nem nyelem le?
Engedem análba. Járunk swingerbe, szeretem a többes sexet, imádom a BSDM-et. Szeretem ha végig néznek szex közben, a sexi nyelmezeket, flörtölni egy buliba.
De igazad van. Azért vagyok prűd, mert nem nyelem le a másik ondóját.
7/11 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele
Úrinő nem köpköd
Ha nagyon rossz az íze közelben van egy kis innivalót és leöblítem .
N29
8/11 anonim válasza:
Nők, vegyetek példát a 7-es válasz írójától.
Ő igazi nő.
9/11 anonim válasza:
Akkor nem jó az íze. Volt akiét szívesen lenyeltem és volt akiét nem tudtam.
10/11 anonim válasza:
Néha előfordul hogy tényleg rossz íze van, keserű vagy "állott". Olyankor én simán kiengedem a számból, vissza a farkára.
De alapból szeretem lenyelni, nem azért mert annyira finom lenne, hanem mert úgy teljes az élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!