Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre, hogy egyre több lány nyeli a spermát?
Figyelt kérdés
minek köszönhető ez?2023. okt. 8. 15:47
2/23 anonim válasza:
Az egészségtudatos életvitelnek köszönhető, és a szexuális felvilágosulásnak. Már amennyiben tényleg így van.
De ha glory hole -ba dugtad, nem tudhatjuk mennyi volt közülük csaj 🤭
3/23 A kérdező kommentje:
Idén nyáron több magyar és külföldi lány szájába is élveztem, kérdés nélkül nyelték a spermám
2023. okt. 8. 15:50
5/23 anonim válasza:
Ilyen élelmiszer árak mellett ez nem csoda!
6/23 anonim válasza:
Basszus én nem vettem észre sajna.
7/23 anonim válasza:
Lehet, hogy nem 14 éveseket kéne szopatnod és azt mondani nekik, hogy attól nő nagyra a cicijük.
8/23 anonim válasza:
#7-es... :D :D :D :D :D :D :D :D Besz@rtam a dumán :D
9/23 anonim válasza:
Én meg azt vettem észre hogy a mélytorkot gyakorolják mostanában egyre többen
10/23 anonim válasza:
Lehet valami láthatatlan anyag van a levegőben. Csajom eddig is torkozott meg nyelt is. De a minap ráküldtem az arcára és onnan nyalta le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!