Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek lenne gusztusotok folytatni?
Szóval a csajjal már éppen benne voltunk a dologban, szépen haladtunk. Mondta hogy előttem csak egy pasival volt, de az sem volt nagy siker. Szóval ja. Megkérdezte leveheti-e a melltartóját, mert az úgy kellemesebb lenne, mondtam hogy igen, levette, és bár elég nagy mellei vannak, a képen látható mellbimbókat láttam rajta, és háton fekve kicsit szétcsúsztak a mellei. Látta hogy lefagytam és kérdezte, hogy vegy-e a vissza a melltartót, vagy valami, de nem bírtam elfelejteni azt a látványt. Ezzel lehet valamit kezdeni? Lett volna gusztusotok folytatni?
(A kép: [link]
Nem jó a link de így legyen a nőknek önbizalma.....
Képzelem hány pasinak lehetek én is gusztustalan
11. Azok csak pasik. Az igazi férfiak így szeretnek minket.
Igaz, én szeretném műttetni a melleim, de anyagi okok miatt még nem tudom.
Bár nem azért mert bárki leszólta volna őket. "Self confidence."
Én nem vagyok ilyen felszínes és nekem akkor is tetszik egy cici ha picit lógós. Szóval szerintem nekem ez eszembe sem jutott volna.
A link pedig nem jó.
A link off..
El tudom képzelni milyen lehet de nekem nem gond!
Nem jó a link. A nagy bimbó udvar nem zavar, nagy hatalmas melbimbókkal meg még nem találkoztam pedig nagyon tetszene.
Amúgy is imádom a nagy melleket, az meg egyértelmű, hogy ha nem szilikon akkor háton fekve "szétcsúszik", akármekkora is, mivel zsírból van.
nem láttam még annyira szétcsúszott tejes zacskó melleket.. hogy undorodjak.. de én 20-23 éves csajokkal voltam eddig.
gondolom az lett volna a képen.
de az tuti hogy sajnálom a csajt ez elég kellemetlen lehet :/ és már kapásból mondta a betanult szöveget hogy vegye e vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!