Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elmegy a gusztusotok ettől?
Figyelt kérdés
Ápolt a férfi, igényes, de ha nagyon megizzad, kicsapódik a só a pólón.
Kort is.
2021. júl. 10. 14:45
1/19 anonim válasza:
Nekem igen ne haragudj! Sok izzadás elleni szer van már, biztos van rá megoldás.
24N
2/19 anonim válasza:
A durva izzadás az idegi alapon van, ezt kellene kivizsgálni és tenni érte.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem. Nem idegi. Sokat sportolok, mozgok. Ez ellennem tudsz mit tenni. 190/91 vagyok, teljesen normál alkatú. Nem izzadok, mint a disznó, csak ha 30 fok felett van a hőmérséklet és a bringán hátizsák van rajtam, akkor ott ahol találkozik a póló a hátizsákkal, meglátszik néha a sókicsapódás. Nem vagyok büdös, mondom, igényes vagyok. Ha Nincs rajtam hátizsák, nem látszódik meg. Alapból rohadtul nehezen bírom a meleget. Futok, bringázok, akkor is csak annyira izzadok, amennyire normális. A kérdés arra irányult, hogyha nap végén futotok össze véletlenül a városban tekerés közben a férfival és olyan a pólója, gáz-e.
2021. júl. 10. 14:53
4/19 anonim válasza:
Amúgy apám volt ennyire izzadós a túlsúlya miatt.
5/19 anonim válasza:
Furdeni lehet, en is izzados vagyok, nem zavar N
6/19 A kérdező kommentje:
Nincs túlsúly, fogd fel.
2021. júl. 10. 14:54
7/19 anonim válasza:
Hat haver, ha egy nőnek attól elmegy a kedve mert 35 fokban esetleg délutánra megizzadsz, akkor azt ne sajnáld. Ilyen melegben dezodor mellett is beizzad mindenki. És egy 8 óra munka nap végére akár hogyan is tisztálkodsz, mindenki izzad. Ezen ne agyalj. Randi előtt meg úgy is lefurdesz.
Ültél vonaton mostanában h 35 fokok vannak? 😂
8/19 anonim válasza:
Mi az hogy fogjam fel? :D Egyszerre írtunk választ. Másrészt meg tanulj meg normálisan kommunikálni, mert kurvára félreérthető volt a kérdés.
9/19 anonim válasza:
#1 neked sem soha normális kapcsolatod
10/19 A kérdező kommentje:
#8:ok. 🤣🤣🤣
2021. júl. 10. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!