Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Elmegy a gusztusotok ettől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elmegy a gusztusotok ettől?

Figyelt kérdés

Ápolt a férfi, igényes, de ha nagyon megizzad, kicsapódik a só a pólón.

Kort is.

2021. júl. 10. 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Ilyeneken kiakadni... Ez csak egy kis izzadság, teljesen normális. Párom 185/87kg, jár futni, utána mindig kicsapódik a só. És? Lefürdik aztán ennyi. Amíg nem büdös és igénytelen valaki a mindennapokban, addig ez teljesen oké. Ha egy aktív nap végén a hátizsák alatt látszik, az teljesen belefér.
2021. júl. 10. 15:00
 12/19 A kérdező kommentje:
#1: remélem, sosem savanyú, ecetes a talpillatod.
2021. júl. 10. 15:00
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Értsd már meg, hogy félrevezető volt a kérdésed. Semennyi infót nem adtál, csak, hogy ha megizzadsz kicsapódik a só. Gondoltam extrém esetről lehet szó ha már kiírtál egy ilyet. Másrészt ha savanyú a talpillatod akkor mégsem vagy igényes a leirtak szerint.
2021. júl. 10. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
4%
Nem elég, hogy igénytelen, de még alpári is vagy.
2021. júl. 10. 15:11
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Figyelj szerintem ez teljesen normális:D nem is értem. Mondjuk nem tudom mi ez a sókicsapódás, de az izzadtságfoltos póló nyáron 35 fokban bringázáskor teljesen normális. Ha íg futnék veled össze, nem gondolnék semmi negatívat, hisz látom hogy bringával közlekedsz. De még ha nem is, akkor se lenne ciki ilyen időben egy kisebb folt szerintem. Nem igazán van erre ráhatásunk, max a szagot lehet elfedni dezodorokkal. Ez teljesen normális

24N

2021. júl. 10. 17:01
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

Fogd fel!!!

Ha felteszel egy kérdést akkor fogadd el a válaszokat, ne csak a magad hülyeségét nyomd.

Fogd fel!!!

2021. júl. 10. 17:12
 17/19 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣
2021. júl. 10. 17:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz .
2021. júl. 10. 22:04
 19/19 anonim válasza:
Ha túlsúlyos akkor igen. De így nem
2023. dec. 19. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!