Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akit szexuálisan extra módon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit szexuálisan extra módon kívántatok elmúlt valaha ?

Figyelt kérdés

2023. okt. 30. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

8/

Még csak pár hónapja !

Én 5 éven át , majd bele pusztultam érzelmileg , hogy vége lett a kapcsolatomnak .

Őrülten szerelmes voltam és biztos voltam benne , hogy ez a kölcsönös érzelem , örökké fog tartani , de mégsem így lett .

Csak 5 év múlva voltam újra olyan lelki állapotban , hogy ismét egy új kapcsolat felé tudtam nyitni .

Ennek már 16 . éve

A mai napig is sok érzelem megmaradt bennem , pedig nagyon csúnya szakítás volt !

De azt hiszem , sosem tudom őt végleg , teljesen elfelejteni .

45 F.

2023. okt. 30. 20:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy srác egyszer egy társaságból akivel volt egy egyéjszakás kalandom (megbeszéltük, hogy ez ennyi, nem is volt szoros ismeretség). Nagyon működött köztünk a kémia. Utána mondta, hogy nem akarja többször. Oké.

Na, azért ennek ellenére továbbra is folyton olyan közel jött amennyire tudott, le se tudta venni a szemét rólam és a többi.

Ebből volt is egy kisebb félreértés és egy kicsit összezörrentünk (egyikünknek se az volt a legfényesebb pillanata) és a hevített beszélgetés végén még megcsókolt egyszer. Brutál jó volt. Szenvedélyes, tüzes, megragadott, falhoz nyomott (nem ez volt az első ilyen).

Egyikünk se akart egy szexkapcsolatot, és nem ismertük egymást jól. Hogy miért nem lett több, passz. De a vonzalom tagadhatatlan volt köztünk és nem nagyon bírtunk meglenni egymás közelében úgy, hogy ez ne lett volna érezhető, hogy ne lett volna ott az a folyamatos vibrálás. Azóta se volt ilyen.

2023. okt. 30. 21:07
 13/16 A kérdező kommentje:

Igen , én is ezt tapasztalom hogy nagyon ritka az ilyen erős kölcsönös vonzalom.. sajnos

2023. okt. 30. 21:37
 14/16 Ywerd ***** válasza:
100%
Ahol egyszer volt tűz, ott mindig lesz parázs.
2023. okt. 31. 08:22
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
3,5 éve nem láttam. Nem tudom, mit éreznék a közelében most. Olyan szinten kívántam, ahogy férfit még soha az életben. Jelenleg azt érzem, nem tudna már lázba hozni. Tett érte, hogy lenullázza a libidómat meg az önértékelésemet örökre.
2023. okt. 31. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. dec. 2. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!