Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a titka a gyakori szexnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titka a gyakori szexnek egy régóta tartó párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kérlek saját tapasztalatot írjatok és ne véleményt. Főleg olyanoké érdekel akik már több mint 10 éve házasok vagy azóta együtt vannak és majdnem minden nap szexelnek. Életkort is írjatok!
2023. okt. 29. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Kétlem hogy minden nap lenne szex ennyi év után. Heti 1x már nagy szó
2023. okt. 30. 00:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, 13 éve házas és heti 2-3x szexelünk, de én szinte minden nap kívánom. Nincs olyan nő aki ennyi idő után még mindig gyakran kívánja?
2023. okt. 30. 00:28
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ahol fittek mind a ketten és nincs gyerek.
2023. okt. 30. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Nyilván az, hogy mindkettő jól érzi magát elégedett az életével, és egymást is továbbra is, vagy ép egyre jobban imádják. Ritka lehet ez a személyiség és pár kombináció, kb 1/20 -ból sikerűlhet.
2023. okt. 30. 01:56
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Bocsánat, hogy csak véleményt írok, de sajnos a sok munka és gyerekek mellett nincs idő a szexre.

Ezért kell átgondolni, hogy melyik fontosabb?

Kell a gyerek,kell a sok pénz, vagy inkább 60 éves korunkig hetente többször akarunk - e szexelni?

Mert ahol reggeltől késő délutánig dolgoznak és otthon meg vár a család,akikkel foglalkozni kell, ott már nincs energia, kedv a szexre, ami teljesen megérthető.

Nem vagyunk robotok, mindkét fél elfárad a nap végére és örül ha hazaér a munkából és otthon pedig kezdődik a második műszak,hiszen a gyerekekkel is foglalkozni kell.

Tehát, keveset kell dolgozni, és nem kell gyereket vállalni és akkor minden nap mehet a szex.

(Az utóbbi gondolatom irónia volt)

Még egy gondolat.

Én bevezetném a 4 órás munkanapokat és a 4 napos munkahetet, hogy a családok több időt tudjanak egymással tölteni, mert pontosan, hogy a munkahelyek azok akik elveszik egymástól a családokat, mert

8-10-12-14 órákat kell a munkahelyen tölteni.

2023. okt. 30. 04:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Heti 2-3 szex, és panaszkodsz? Mi lesz, ha havi 2-3 lesz csak, mint nálunk?

Szerintem ti nagyon jól álltok.

2023. okt. 30. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Hullámzó, egy ideje megintcsak sűrűn együtt vagyunk. Pedig volt amikor havi, két havi egy szex volt csak, nem kívántam. Most 40 felett vagyok, és nagyon megjött a kedvem bő egy éve, naponta, két naponta van szex.
2023. okt. 30. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs nagy tapasztalatom, nem vagyok házas, nem volt hosszú párkapcsolatom, szóval max a saját vágyaimat, gondolataimat tudom leírni.

Ne csak akkor legyen intimitás a kapcsolatban, ha szexre vágysz. Érj hozzá, simogasd, beszélgessetek alvás előtt, fogd a kezét, adj neki néhány puszit az arcára, orrára, nyakára. De ne úgy, hogy azt érezze kizárólag a szex reményében csinálod mindezeket. Érezze, hogy fontos Neked, szereted. És kívánod.

2023. okt. 30. 19:55
 9/9 A kérdező kommentje:

#5: értem amit írsz és valóban a gyerekek sokat korlátoznak a dolgon, de 1. Nem cserélném le őket azért hogy többet szexeljek, ezt nem is lehet nálam egy lapon említeni. 2. Lehet hogy 60 éves korodig még többet szexelsz, de a végén egyedül halsz meg gyerekek és unokák nélkül. Nem túl fényes jövő.

A munka részével teljesen egyet értek :)

#8: nagyon jókat írsz! Régen én sem fordítottam ekkora figyelmet az intimitásra, pedig nagyon fontos a kapcsolat szempontjából. És mellesleg tényleg gyakoribb lett tőle a szex. Korábban volt időszak mikor heti 1x volt csak.

2023. okt. 30. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!