Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a sztorija a legnagyobb elélvezéseteknek?
Akkor élvezek a legnagyobbat, amikor arra gondolok, hogy itt lenne más is, és ő is jól megdugná a feleségem.
Utoljára ettől élveztem a legnagyobbat.
Illetve ha érzem hogy uralkodom rajta szex közben, attól is hatalmasat robbanok.
Egy volt csajom athivott magahoz.
Mar mumell szaj es elegge kerek fenek vart nem is hasonlitott az en altalam ismert csajra.
Na szoval kimentunk az erkelyre elszivtunk egy jooo cigit majd dumaltunk lattam hogy a bugyijan hogy nedves.
Full romon voltam a cigitol es kiszurtam egy meretes dildot a kanape mellett de ugyet se vetettem ra mert hirtelen hanyatt lokott es kegyetlenul el kezdte a peniszem kenyesztetni.
Majd hatranyult es elovette ezt a dildot es szinte teli szajjal kert hogy amilyen melyre rakja a torkoaba a kolbaszz annyira melyre toljam be neki. Betoltam vagy 5x mire nem birtam es tele elveztem a szajat majd en kb onkivuleti allapotban rammaszot es beleult meg amig kemeny volt.
7es
Nem fantazia :D de te tuti jobban tudod :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!