Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy a védekezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy a védekezés nélküli szex jobban felizgat?

Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek amióta csak szexuális életet élek, de ha belegondolok amikor olyan volt eddig, hogy épp nem szedtem be (1 hónap szünetet tartottam, vagy otthonfelejtettem amikor hétvégére elutaztunk, vagy gyereket akartunk) akkor sokkal jobban felizgultam és gyorsan el is tudtam menni ami ritka. Most már elbizonytalanodtam, mert amúgy a libidómat biztos lenyomja, de a 2 napos szünet pl nem indokolja, hogy a gyógyszer hiányában ezért kívántam sokkal jobban a szexet. Valaki más is tapasztalt már ilyet?
2023. okt. 29. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Egyertelmu h befolyasolja mivel hormon
2023. okt. 29. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem simán benne van, hogy izgat a tudat, hogy most akár terhes is lehetsz.
2023. okt. 29. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen a fogamzásgátló öli a libidót. Ennyi az oka.
2023. okt. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!