Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány perc alatt dönt egy csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány perc alatt dönt egy csaj arról hogy szexelne e egy adott csávóval?

Figyelt kérdés
csaj szex csávó ha próbálkozik de nem jön be külsőleg barátzóna

2023. okt. 29. 18:24
1 2
 11/15 anonim válasza:
50%

Te aztán tudod, biztos nő vagy és nem pedig egy toxikus pasi, áh dehogy. Nem csodálom, ha a nők nem akarnak lefeküdni veled, amint kinyitod a szádat, ebben a pár sorban már annyi redflag van, hogy ihaj.

2023. okt. 30. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen 9es. Van egy Brad Pitt kinézetű pasi de egy állat üt ver, megcsal, stb.,… valóban bejön. Ja nem…
2023. okt. 30. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 A kettő külön-külön is bejön nektek, hát még együtt.
2023. okt. 30. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Magadból indulsz ki 13as? Vagy savanyú a szőlő hogy egy csak dobott egy jobb miatt. Ilyen stílussal egyáltalán ne csodálkozz…
2023. okt. 30. 14:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Igazából én sok nővel találkoztam szexpartner kereső oldalról. Nem soknak jöttem be, sőt volt akivel a találkozásig el sem jutottunk. Nyilván a külső számít elsőre.

De akikkel találkoztam szinte mindenkivel jó a kapcsolat sokat beszélgetünk és néha beülünk egy egy kávéra.

Itt szinte az összes idővel próbálkozott már azzal idő közben, hogy legyen szex,amint kicsit megismertek és jó fejnek tartottak.

Főleg azért mert sokan futnak bele a milyen jó a külső aztán 5 perc alatt végez az illető, vagy ahogy feljebb írták egyszerűen paraszt, sokat ilyen jellegű panasz a hölgyektől.

Na de nekem is van ego és tartásom. Aki egyszer nemet mondott így járt. Nem leszek a ha ló nincs jó a szamár is esete.

okt. 24. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!