Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írta a csaj hogy átjönne hozzám szexelni most viszont kezdi meggondolni magát. Elengedjem?
Edzésről régóta ismerek egy csajt, akivel dumálok neten is.
Egyik nap random rám írt hogy nagyon ki van és szexhianya van.
Írta hogy valamelyik nap átjön hozzám és iszunk egy kis pezsgőt és szexelünk. Benne vagyok e?!
Írtam hogy persze .
Még nem jött át viszont kezdi meggondolni magát, mert szerinte így csak kihasználnám őt, ő nem olyan lány, és lehet mégse jó ötlet volt ez.
Fektessek ebbe még energiát ha ő hozta fel az ötletet vagy már úgyis veszett fejsze nyele az egész ha így hezitál?
Ő használna ki, majd játssza az áldozatot? :D
Fhúdeutálom a sosetudja mitakar csajokat. :D :D
Igen az a legpraktikusabb, vagy add elő hogy te szerelemre vágysz ő meg csak dugni akart, kihasználta volna a tested.. mitképzel?
Mondjuk ez az a tipus akut dugás után tényleg ki kell tenni. :D
Lehet többet akarna tőled, csak így próbálkozott be. És most azért tereli a témát a szexről.
Szerintem hagyd, ha akar majd megy, ha nem akkor nem.
Hàt figyelj, udvarolni nem udvarolnék nrki, az fix.
Max dobnék neki egy pàr időpontot, h mikor érek rà 🐱🤫💩
Tuti nem fektetnék bele a minimálisnál több energiát, hacsak nem szeretnék komolyabbat tőle.
Az, hogy ő ajánlotta fel, hogy átmegy szexelni, aztán ő érzi magát kihasználva / áldozatnak viszont teljesen nevettséges. Ha ennyire nem felnőtt, kezelni se tudná a helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!