Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas nők! Nálatok előfordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nők! Nálatok előfordult olyan, hogy félreléptetek? Ha igen, miért és kivel? Megbántátok, vagy ismételnétek?

Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 15:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Írjátok meg a korotokat is!
2023. okt. 29. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Igen, többször, volt amit megbántam volt amit nem.
2023. okt. 29. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

3 férfivel. Végső soron nem bántam meg. Sokat segített, hogy ne érezzem azt, hogy valamiről lemaradok és le tudjak nyugodni. Olyan túlfűtött voltam szexuálisan, mint egy kazán. A házasságomnak jóval korábban vége volt, nem érdekel más mit gondol, én tudom. Lakhatás miatt nem tudtunk szétmenni. Aztán szerelmes lettem váratlanul és felébredt bennem egy nő, akiről addig semmit se tudtam. Tapadtak rám a pasik, a kolléganők meg utáltak végtelenül. Annak az egy férfinek nem kellettem, akit szerettem. De egyszer megcsókolt. Éveken át szenvedtem miatta, őt akartam elfelejteni minden férfi karjában. Ha nem vagyok családos, biztos, hogy világ k...ja lettem volna. Így meguntam a sok macerát, mert olyan silány szexben volt általában részem, ami nem érte meg azt se, hogy a szomszéd utcába elmenjek érte. Volt aki tapasztalatlan volt és volt aki impotens. Sok élvezet nem volt benne. Most már 3,5 éve nem feküdtem le senkivel. Lezárult bennem valami és senkit se engedek közel, csak dolgozok meg a gyerekre koncentrálok. Olyan erős falat vontam magam köré, amin senki nem tud megközelíteni. Barátok még jönnének, hívnának, férfiak már nem közelítenek. Egy kollégám van, aki valamennyire megmozgat, de tudom milyen felfordulással járna, ha kiderülne, nem éri meg. Múltkor álmomban szeretkeztem vele. De ennél jobban nem mozgat meg senki, szerintem most már megöregszem és végre nem fog hiányozni a szex.

45 N

2023. okt. 29. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Jól teszik. A nőknek is jár a nagy fasz és a kemény baszas. :)
2023. okt. 29. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Előfordult. Eleinte az előző exemmel, aztán az őelőttivel is.

Miért? mert a férjemmel soha nem volt igazán jó a szex, és sok szempontból a házasságunk sem, csak ezt nem vallottuk be sokáig magunknak sem.

Egyáltalán nem bántam meg. Azóta az a régebbi exem a "hivatalos" szeretőm, már több mint két éve, vele belecsaptunk a lecsóba, hármas partik, swinger klub, mindenféle olyan újdonságot kipróbáltunk, amiről eddig csak fantáziáltam (vagy még azt sem).

Vannak gyerekeink, miattuk még húztuk egy ideig a látszatot, de most nyár óta megbeszéltük hogy ennek így semmi értelme, most a válás felé megyünk szép békésen.

2023. okt. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!