Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es, 50-es házas nők! Mi vonz benneteket egy 20-as, 30-as pasiban? Volt már, hogy félreléptetek? Ha igen, megbántátok? Tervben van, hogy megint mással szexeltek?
Na vajon mi vonzza őket...? 😆
A férjük dagadt, fel se nagyon áll neki, ha igen, akkor is unja már X év házasság után.
Fiatal bikára vágynak, akinek jó sportos a teste, meg nagy kemény a szerszáma! És kielégíti őket!
Sok alkalom volt. A férjem pocakos, sörszagú esténként, és már nem tudja azt a teljesítményt mint egy izmos, feszes, huszonéves. Nagyon elhagyta magát. Én heti 4x kondizok, futok, de ő csak a tv előtt ül és issza a sörèt. Egyet kalamdot sem bántam meg.
Nagyon könnyű ilyen fiúcskával összejönni, szinte minden közösségi oldalon rendszeresen ajánlkoznak. 50N
3 vagyok
A külső után a legfontosabb az hogy tudjak vele beszégetni, ehhez intelligencia és humorérzék kell.
Ha egy butaság alpári stílus abszulút kizáró.
A farokméret meg tizedrangú
Bár pasi vagyok,de gondoltam írok.Volt egy szeretőm,egy 40 éves gyönyörű nő.173cm,68kg,80E cicik,vörös haj,angyalarc,csábos mosoly,és komolyan szexfüggő.
Elmesélte a korábbi kalandjait.
A férje elhanyagolta otthon,ezért fiatal huszonéves srácokkal szexelt,hogy jól lerendezzék a fiatal pasik.
Csettintésre 10-esével ugrottak,válogathatott közöttük.
De a tapasztalata vegyes volt,de inkább rossz,hiába fiatal,izmos,az ágyban ez nem elég.Én 42 voltam amikor összejöttünk,3,5 évig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!