Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajom nem akar leszopni, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajom nem akar leszopni, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Nem szereti csinálni, ha nagy ritkán előfordul, akkor is kb csak 2 percig erölködik vele. Eröltetni nem fogom, de nem is tudok így le élni egy életet. Amúgy minden rendben van, megadok neki mindent, a farkam is nagyon komoly, nagy is, használni is tudom, szőrtelenítem, higéniám is tökéletes, a többi gádzdi is úgy fulákolt rajta, mintha ez lenne az utolsó fasz a világon.
2023. okt. 29. 01:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem vegyél vissza az egódból, és minden rendben lesz.
2023. okt. 29. 02:00
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem akarja , akkor ne erőltessed .
2023. okt. 29. 02:18
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi köze van az igényeimnek az egómhoz, nyilván nem is eröltetem rá, de ez egy olyan alap és természetes dolog, minthogy ruha nélkül nem mész ki az utcára
2023. okt. 29. 02:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne hidd ! - pl: az én párom sem szereti az orális szexet és a párom előtti barátnőm sem szerette , sőt mikor kinyaltam , utána már megcsókolni sem engedte magát nekem .
2023. okt. 29. 02:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Elmondtad a valaszt sajat magad. Igy nem tudsz leelni egy eletet. Engedd el a csajt. Ennyi.

Hiaba gyozkodod es adsz ultimatumot, attol meg nem fogja elvezni es gondolom te sem akarod, hogy olyat csinaljon amit nem elvez.

Nekem legalabbis csak akkor elvezet barmi a szexben ha tudom, hogy a partnerem is elvezi.

2023. okt. 29. 04:42
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

Én sem bírnék olyan nővel élni, aki nem szeret szopni!

Még ha alapvetően elvagyunk, meg lehet akármennyire jó csaj amúgy, nem tudom elképzelni hogy olyan párom legyen, aki nem akarja bekapni, lecumizni a farkam!

Én hamar dobnám az biztos! Sorry...

2023. okt. 29. 04:56
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

Milyen az étkezési cigivel iszol szarul étkezel?

Ezek mind rontanak az ízét illatát még mosás és ápolás mellett .

A másik h el kell fogadni hogy nem mindenki szeret szopni

Úgy ahogy rengeteg pasi húzza a száját ha puncit kell nyalni

És van az q véglet aki éjjel nappal bármikor tudna oda vissza orálozni...

Lehet hogy volt rossz élménye

Beszéltetek erről ?

2023. okt. 29. 05:06
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Dobd ki
2023. okt. 29. 06:31
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem passzoltok szexualisan. Masok az igenyek. Engedjetek el egymast. Hidd el, ha kesobb utkozik ki ennek hianya, rondabb lesz a szakitas.
2023. okt. 29. 07:04
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
Lapát. Sosem lennék együtt ilyen nővel.
2023. okt. 29. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!