Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legnagyobb korkülönbség nálatok párkapcsolatban?
29 év, 8 hónap, 24 nap😀
24-54
Még tart (2 hónapja ismerjük egymást), de nem vagyunk egy pár hivatalosan.
A legjobb benne, hogy bolondos, viszont komoly es melyerzesu/erzekeny, de tud iranyitani, tud hatarozott is lenni. Eleg galans, figyelmes. Meg lehet benne bizni, oszinte. O az elso ferfi, akinel azt erzem, nincsenek nagyon no/ferfi szerepek, csak vagyunk, termeszetesseggel. Nem tor elo a maszkulinitasom. Nem kogazdag, sot elmondasa szerint valtozo az anyagi hattere -mivel vallalkozo- de azert van sajat lakasa, egy alfa romeoja😀Megengedhet maganak egy tobb napos olaszorszagi utazast.Plusz, elhivott Szloveniaba. Nekem nem szempont, hogy eltartsanak, mert biztonsagot ad, hogy a sajat labamon is meg tudok allni. Dolgozom, van felretett penzem, jelenleg keresek havonta minimum 200.000-ret, van hol laknom, (még ha az anyum lakása is) de azert fontos szamomra, hogy a partnerem viszonylag biztos labakon alljon,es hogy ne sajnalja ram a penzt (ez oda-vissza megy), meg azert meghivjon neha erre-arra (ez is oda-vissza megy zommel), ha utazasokra nem is visz el - amibe egyebkent en is hajlando vagyok beleadni, attol fuggetlenul, hogy a masik hiv el.Nem a penz a lenyeg, ez csak egy szempont. Ha penzbol allna az egesz faszi, es nem lenne kellemes szemelyiseg, nem lenne kemia, nem ugy ereznem magamat mellette, ahogyan, nem lehetne benne megbizni, nem dolhetnek hatra a karjaiba erzelmileg, biztos nem kene. Ja, igen..figyelmes az agyban is. Nem egy adonisz, de ez engem nem is erdekel. Van valami vonzo a stilusaban, ahogy kinez, ahogy adja magat. Vonz az is, hogy eleg spiritualis, muvelt, amilyen zeneket hallgat, hogy gyakran foz, es finomakat foz.
16 évesen 38 éves “férfival”, 4 és fél évet csesztem el az életemből, a mai napig nem értem, már bánom hogy nem éltem inkább helyette (folyamatosan csalt mint utólag kiderült)
A legfiatalabb pedig 37 évesen 30 éves férfi, vele nincs hivatalos kapcsolat, de eddig egyáltalán nem bánom :)
4-es.
És tudsz is még valamit csinálni azzal a fiatal kis nővel, vagy már csak nézegeted.
Persze gondolom, hogy a nyelved még igen-igen fürge. 😜
20 év.
18 évesen egy 38 éves pasival, fél évig tartott, leginkább laza kapcsolatként tudnám definiálni. Szerelemről nem volt szó, de persze megszerettük egymást. Azóta is jóban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!