Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostival szeretném kipróbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival szeretném kipróbálni.Szerintetek ne?

Figyelt kérdés

Rengeteg felnőtt filmben láttam,hogy divat lett a popólyuk nyalás.Engem is izgat a dolog.

Gondoltam,egy szép fiatal prostit felkeresek.Megkérném,engedje,hogy nyaljam a segglyukát.Pusztán azért,mert ilyent még nem csináltam soha.A dugást nem kérném,az bármikor lenne ingyen is.Csak ezt a segglyuknyalást a barátnőim sosem engedték.Elkaphatok valamit?Húzzak esetleg óvszert a nyelvemre?

2023. okt. 27. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha izgat menjel.
2023. okt. 27. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Csóktól is el kaphatsz bármit

Seggnyalásnál pl e-coli fertőzést

2023. okt. 27. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Öööö s hogy akarsz a nyelvedre gumit húzni? Na ne máááááááááár 😂

Ha téged ez izgat akkor menj - erre van a "szolgáltatóiparnak" ez a része is, kipróbálhatod amit mással nem (s a prosti is jól jár vele - így keresi a pénzét).

2023. okt. 27. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Te tudod, bár én az ő szexuális szolgáltatásaikat nem venném igénybe.
2023. okt. 27. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

" .A dugást nem kérném,az bármikor lenne ingyen is."

Figyelj , itt nem érdemes hazudnod!

Ha lenne mit vagy kit dugni akkor már megtudnád ezt is oldani.

Mert ha nyalni szeretsz és a csaj is benne van akkor már csak pár centi és oda tévedhet a nyelved.

Ha hanyatt fekszik a csak és felhúzza a lábát már ott is vagy .

VAgy akár a 69-ben is és ha te ezt szépen csinálod , biztos hogy nem szól a csaj érte.

De ha így fogsz hozzá hogy te a segglyukat akarod, akkor a legtöbb csaj elfog zavarni.

2023. okt. 27. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a feleségem nem engedi,hogy nyaljam.Volt olyan,hogy odatèvedtem nyelvvel és offolt

De berakhatom neki azt imàdja,de az ujjamat se engedi

2023. nov. 6. 23:15
 7/8 A kérdező kommentje:

#6-os.

Nekem is ugyanez a gond a feleségemmel.Egy csomó mindenben benn van,de a segglyuk az nagyon tabu nála.Ezért kéne egy prosti.

2023. nov. 7. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

6os vagyok.Az ,hogy nem engedi meg az asszony, hogy az ànuszàt nyalogasd meg szagolgasd ,de sok mindenbe benne van, akkor inkább ne menj pillangóhoz.

Például èn se engednèm neki ,hogy az ânuszomba nyúljon.

Pedig vannak nők akik tolják

2023. nov. 7. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!