Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak vibrátorral tudok elélvezni? Ha van Partner ha nincs csak azzal megy. Ezt mi okozhatja? Van előjàték és nedves is vagyok
Figyelt kérdés
Mindegyik partnerrel kellett különben nem volt orgazmusom.2023. okt. 27. 02:52
11/14 anonim válasza:
Akkor vibrizz tovább egyedül, nem gond.
12/14 érdeklődő35 válasza:
A pasi érzelmet adhat hozzá. Ha arra nincs szükséged, akkor tényleg elég a vibri
13/14 anonim válasza:
Ha gondolod megmutatom, hogy mit jelent a különbség aközött hogy te egyedül vibrized magad, vagy én is beszállok, de csak ha elég nyitott vagy szex terén. :D
14/14 anonim válasza:
Szerintem, elkell engedned a vibrit. Ritkabbra venni, eltenni egy jo darabig mig ellepi a por. Ha kell a szex, a parnert, az oleles a csokok, egy parkapcsolat akkor bizony muszaly. Alkalmazkodni kell, viszont ha mondjuk beersz egy szeretővel, akkor ott szex kozbem is barmikor elokerulhet ez a kis plusz jatekszer, nem lesz belolle sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!