Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy győzted meg a párod hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzted meg a párod hogy új esetleg perverz dolgot próbáljatok ki? Mi volt az?

Figyelt kérdés

2023. okt. 25. 21:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
83%

Lányként nekem nem igazán kellett küzdenem, hogy amit én szeretnék azt megtegyük. Elkezdtem és benne voltak, vagy egyszerűen csak modntam mit szerenék.

Egy olyan párom volt, aki piszok mód önző volt. Ott sem az volt a baj, hogy nem tudtam rávenni, hanem inkább az, hogy nem volt rám tekintettel. Ha ő végzett, akkor vége volt és hasonlók.

Elég hamar vége is lett a kapcsolatnak.

szept. 3. 09:04
 32/33 anonim ***** válasza:
88%
Ha már rávenni, meggyőzni kell, az rég rossz... eleve olyan nővel vagyok együtt, akinek nagy a szexuális igénye és van élet mellette a misszonárius-kutya-lovagló pózokon túl is és nem esik nehezére az orális szexet adni nem büntetésként éli meg...
szept. 3. 13:42
 33/33 anonim ***** válasza:
85%
Pont a napokban beszélgettem erről a feleségemmel, hogy ő régebben nem volt ilyen perverz. Mármint benne volt az érzés, de nem merte megélni. Csak mellettem, mert látta, hogy előttem nem kell titkolóznia. Az a durva, hogy én ebből semmit sem vettem észre, azt hittem mindig ilyen volt.
szept. 4. 06:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!