Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi gyorsan megy el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi gyorsan megy el a kelleténél ,a csaj ellött akkor ilyen mű punci ,ilyen masztubátorral gyakorolhat kitolja idő ne menjen el hamarabb?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

Ezekkel lehet gyakorolni ,igazi nő elött?

3.lányoknál mennyi ideális perc eltudjon menni? és a férfi ne süljön el hamar?

2023. okt. 24. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre nincs matek.
2023. okt. 24. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Keressen fel egy szexuálpszichológust.
2023. okt. 24. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, én tini koromban amikor hazaértem a csajjal és az előszobában elkezdtünk lekabátolódni, meg vadul smárolni és tapizni, volt olyan hogy gatyán keresztül addig markolászták a farkamat, hogy még felöltözve eldurrantam. De semmi baj nem volt, mert tusoltunk egyet közösen, és a következő menet már rendes szex volt és 10 percig tartott. Aztán volt, hogy az utójátékból előjáték lett, és lett harmadik menet is. Az már órán túli hosszúságú.
2023. okt. 25. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!