Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lovagoljak jól a páromon szex közben?
Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 07:47
1/10 anonim válasza:
Hàttal ülj bele, nekem az a kedvencem,és mozgasd körbe a csípődet.Esetleg kötözd ki.
Sajna mâr règ nem kaptam ilyesmit 🙂
2/10 anonim válasza:
Próbáld a guggolós lovaglást. Húzz hosszúkat, hogy az egész farok ingerelve legyen, és ha közben körkörös mozgást is tudsz csinálni, garantáltan oda lesz a párod. Eddig az összes pasim elég hamar elment ha így lovagoltam a farkukon.
3/10 anonim válasza:
1es vagyok,ja ès közbe a turkàld a hajadat erotikusan a kezeiddel
4/10 anonim válasza:
Ahogyan a párod szereti! Ne hallgass az ilyen sohasem szexelők elkefèlt válaszaira...
5/10 anonim válasza:
Nagyon kevés nő tud lovagolni, egyébként mindegy, hogy csinálod (guggolva ülsz bele, háttal, stb...), de a lényeg, hogy ki-be járjon benned a farok nagy hosszban, akkor már jó lesz.
Sok nő csak beleül tövig, majd kissé csúszkál előre hátra, na az nem lovaglás.
6/10 anonim válasza:
Ahogy az 5os mondja. Ne csak beleuljbtovig es a csiklod dorgold korbe korbe, fontos a le fel mozas, minel nagyobb hosszban. Ha ugy konnyebb akkor hattal ulj bele es akkor tudsz a terdeiden mozogni nem kell guggolni (persze ha nem tul nagy darab a pasid).
7/10 anonim válasza:
#5, 6
Én pont ezért, amikor beleült a csaj, (lovagló pózban) akkor kézzel megemelem a fenekét és dugom én keményen, akkor nem kell bénáznia a lovaglással.
8/10 anonim válasza:
Esetleg azért úgy lovagol a nő, mert neki úgy jó.. vagy az nem szempont?
9/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy csak úgy lovagol, lehet neki úgy jó (bár inkább csak úgy tud), de kellene neki úgy is lovagolni ahogy a férfinak jó, vagy, hogy idézzelek, "az nem szempont?".
10/10 anonim válasza:
Ha előbb a nő megy el, aztán a hapsi...? ha a hapi elment, neki utána már, h jól emlékszem, esélye sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!