Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, bejön nektek a képen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, bejön nektek a képen látható pasi?

Figyelt kérdés

[link]

Horváth Dávid, az MTK vezetőedzője

2023. okt. 21. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Attól függ, milyen kocsija van. 18/l
2023. okt. 21. 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem egy sármőr.
2023. okt. 21. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
1: Ez kifejtenéd hogy számodra milyen szempont alapján releváns? Hoznál konkrét példát, hogy milyen kocsiba ülnél be, és milyenbe nem? Csak azért kérdem, mert pl én jelenleg nem tartok fent autót. De pl a befektetési számlám mérete megengedhetné hogy akár tíz átlagos személyautód is fenntartsak. Mondjuk én kerékpározom, szóval ez a fő közlekedési/élet formám. De ha pl család vagy munka miatt szükségem lenne autóra is, akkor szükségszerűen beruháznék rá. Talán arra is kíváncsi vagyok hogy te csak egy státusz szimbólikra hivatkozva, netán csak fiatalságból, vagy pl szenvedélyből, vagy aranyásásból stb… Írtad azt amit. Szóval szívesen meghallgatnám a válaszod mögött meghúzódó szálak és miérteket is ha van kedves elmondani. Remélem azért a vezető személye is számít neked valamennyit. Nem csak pl az autó színe. Szóval hogy vicces válasszal fejezzem be a válaszom az autó típusa: “Piros” 😅 Remélem nem sértésnek veszed. 😇
2023. okt. 21. 23:04
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Nem jön be.
2023. okt. 21. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Csak ha gazdag és nagy farka van. 26L
2023. okt. 21. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Ma 22 óra után màr egyszer feltetted ezt a kérdêst.
2023. okt. 21. 23:26
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Oké edzőbáá… A kispadra.
2023. okt. 21. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
Nem.
2023. okt. 22. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személyszerint nem jön be. De nem is annyira rossz, inkabb olyan semleges
2023. okt. 22. 12:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég szexi. Mármint nem tudom ki ez, de a linkelt képen jól néz ki.
2023. okt. 22. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!