Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha a pasitok (aki nem alkalmi, hanem párkapcsolat) eleinte normál testalkatú volt, és idővel ( 1-2év) elhízik, mi lenne a reakciótok?
Figyelt kérdés
Olyan válasz nincs, hogy ilyen nincs , meg hogy nem egeded stb. Elhízik. Pont. Mi a reakciótok? Külsöre változott de belso jegyei ugyanazok. Szolnatok neki hogy valtoztasson?ja es elotte sportolt,aztan kihagyás miatt(stb) elhízott. Ha nem akarna fogyni,mit tennétek ? Minden más ugyanolyan jó lenne.2023. okt. 21. 12:08
11/17 A kérdező kommentje:
Nem értitek úgy látom
2023. okt. 21. 12:31
12/17 anonim válasza:
Párom kb 90-95 kilóról lett 120kg (185cm magas) egy éven belül. Nehéz időszaka volt, és stresszevő típus. Nem mondom, hogy nem tűnt fel, de mivel én minden nap látom, és fokozatosan mentek fel a kilók, ezért nem tűnt olyan brutálisnak. Az én szememben nem változott, a nagyobb darab pasikat szeretem. Egeszségügyi szempontból kezdett aggasztani. Illetve a szexuális életünkön is éreztem. Korábban sokat csináltuk, hosszú meneteket, változatosan. Ez átcsapott abba, hogy 5 perc egy pózban és ki is fulladt. Szóval sokat beszéltünk erről, persze neki ez egy szégyen volt, úgyhogy tapintatosan, de komolyan jeleztem, hogy itt életmódot kell váltani. Azóta újra a régi a súlya. Pár kg nem fog a szerelmemtől elrettenteni. De ami nem egészséges, az nem egészséges, és kész. Támogattam, segítettem, mellette voltam.
13/17 A kérdező kommentje:
#12!! Ne végre👏👏 Te tuti nő vagy.
Erröl beszéltem. És mennyi idő kellett míg visszaálljon?
2023. okt. 21. 13:14
14/17 anonim válasza:
Nem friss sztori ez, de úgy emlékezem, hogy kb annyi idő alatt ment le, amennyi idő alatt felszedte. Durván egy év. Én elég magyarosan főztem. de nyitottam más konyhák felé is, sokkal többféle dolgot fogyasztunk, színesebb az étkezésünk azóta is. És többet is mozogtunk. Nekem is jót tett, és neki is. Elcsépelt, de igaz, hogy életmódot kell váltani. És az önbizalma is a régi lett, igazából minden helyre állt. Ép testben ép lélek.
15/17 anonim válasza:
Akkor az én sztorim férfi oldalról. Iskolakertből beraktak karbantartónak, egy év alatt tíz kiló feljött. A kertben minden nap kapáltam, vagy füvet nyírtam kint a szabadban, (Visszaadták a városnak) az iskolában se volt könnyű, 6-tól fél 8 ig utca és udvar seprés, utána bútorcipelés, sok lépcső, nehéz fizikai munka volt, mégis elhíztam. Tavasszal nyugdíjba mentem. Ezután kezdtem el fogyózni. Vannak a Youtubon állva végezhető 10 perces hasizom gyakorlatok, van aerobik, heti 2-3 alkalommal a párommal elmegyünk kerékpárral valahová, vagy sétálunk. A szénhidrát mennyiséget kell csökkenteni, számolni, akár a cukorbetegeknek, sok zöldség és gyümölcs kell helyette. Vissza is fogytam, amit most veszélyeztet az 1 hónapja nem műló náthám. Nem tudom, miért van ez, ha nem covid? Dagadt és gyulladt az orrom, bereped és hámlik, rosszul alszom, és szexelni sem merünk amíg nem múlik el a taknyosságom már egy hónapja.
16/17 anonim válasza:
Ja, hogy a kérdésre feleljek még a #15-höz: Igenis biztatni kell, és támogatni benne, ha komolyan akarod, hogy lefogyjon. Segít ha esetleg vele együtt tornáztok, kocogtok. Nem tudom, a bevásárlásokat melyiktőtök intézi, több zöldség, kevesebb fehér kenyér kell a konyhára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!