Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban ti hányszor maszturbáltok?
Én napi 2-3x is akár. A barátnőm soha.
Az előző párkapcsolatomban napi 1x elég volt. De a barátnőmnek is napi 1 masztira szüksége volt.
Férfi és nő válaszokra is kíváncsi vagyok.
Heti 1 alkalommal, amíg benne voltam a párkapcsolatomban. Több, mint 17 évig voltunk együtt. Most, hogy szingli lettem, már nem csak heti 1x.
:D
Addig nincs baj, amig csak "magadat" kívánod meg, egyszerűen máshol áll a libidótok, nem lehet mindenkinek egyforma szintűnek lennie. A gond ott kezdődhet, amikor a szomszéd csajszira, vagy a csajod nővérére vered ki. Persze ez lelki ismereti kérdés. De ha csak annyi a sztori, hogy többször kívánod a szexet, de mást akarsz, addig ne legyen lelki furkád. :)
Bocsi, arról nem volt szó, hogy nem lehet javítani, ha elírok valamit. Így helyes, amit előbb írtam, kimaradt egy apró fontos szó az előző hozzászólásomból a végén:
Heti 1 alkalommal, amíg benne voltam a párkapcsolatomban. Több, mint 17 évig voltunk együtt. Most, hogy szingli lettem, már nem csak heti 1x. :D
Addig nincs baj, amig csak "magadat" kívánod meg, egyszerűen máshol áll a libidótok, nem lehet mindenkinek egyforma szintűnek lennie. A gond ott kezdődhet, amikor a szomszéd csajszira, vagy a csajod nővérére vered ki. Persze ez lelki ismereti kérdés. De ha csak annyi a sztori, hogy többször kívánod a szexet, de más valakit NEM akarsz, addig ne legyen lelki furkád. :)
42N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!