Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban ti hányszor maszturbáltok?
Figyelt kérdés
Én napi 2-3x is akár. A barátnőm soha.
Az előző párkapcsolatomban napi 1x elég volt. De a barátnőmnek is napi 1 masztira szüksége volt.
Férfi és nő válaszokra is kíváncsi vagyok.
2023. okt. 21. 02:04
11/23 anonim válasza:
Nőként havi egy vagy 8, esetleg 3 havi 7. Unalmasm qrvára. A férjem? Honnam tudjam. Napi het, havai valami. Akármi. Minek kédezel ilyet kédező? A napi fürdés izgisebb téma lenne 😁 Itt ebben arc nélkülnis azt ir ami lehet nem is fedi a valóságot.
12/23 anonim válasza:
Mivel szex nagyon ritkán van ,így naponta. 44F
14/23 anonim válasza:
33f szinte mindennap mert én reggel is kívánom mikor ő aludna
15/23 anonim válasza:
Heti 1x mindig, de ritkább esetben heti 2-3 szex mellett majdnem minden nap kiverem, de ha sok a dolgom 2-3 naponta. Pedig szuper a kapcsolat és a szex ettől függetlenül csak 2 kicsi gyerek mellett segítség nélkül nehéz. De például napok óta haragszik rám, tegnap meg kérte, hogy dugjam seggbe, de ugyan úgy haragszik csak egyszerűen rájött.
17/23 anonim válasza:
Hetente 2-3x. De annak is szex lesz a vége, mert neki "műsorozok". Az hogy ő mennyit azt nem tudom, de ő is szokott úgy kezdeményezni, hogy elkezdi előttem verni. Általában simogatással csókokkal keltjük a másikat, aminek szintén szex lesz a vége.
18/23 anonim válasza:
13-20 év között napi 3-4.
20-40 között napi 1-2.
40 felett heti 3-4.
(rendes szex heti 3-4 de havi 2-3 esetben napi 2-3)
Ez nem teljesítmény és érdem, hanem így működik a prosztata és az idegrendszer.
19/23 anonim válasza:
Napi szinten kiverem magamnak jól esik általában reggel így kicsit jóban indul a napom.
20/23 anonim válasza:
Havi 1× a havim alatt mikor nincs szex.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!