Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nőknél a baba punci forma a leggyakrabban làttot,?
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 09:41
1/18 anonim válasza:
Láttam már sokat, de szerintem a baba punci a ritkább.
2/18 anonim válasza:
Hat lehet h en huztam masik zsákból, de nagyon keves volt a teljesen babapuncis, sot nagyon keves egy ket molettebbb lanynal volt ilyen de nem jelentenem ki h ez mervado
3/18 anonim válasza:
A baba punci pont h ritkább
És ezt nőként mondom
4/18 anonim válasza:
Nagy baromságot írtok itt.
Azt hogy ti esetleg olyannnal találkoztatok, az valós lehet.
8/18 anonim válasza:
Na ez pont az a kérdés amit senki nem tud. Mert nem látható. Aki több nővel volt is lehet pont csak ilyet fogott ki vagy csak olyat. Ez nem szemszín, bőrszín, vagy magasság kérdése.
9/18 anonim válasza:
Kb.200 nővel voltam eddig, ebből a 80-90%-nak NEM baba puncija volt.
De a tapasztalatom nyilván egyedi.
10/18 anonim válasza:
Fele-fele, pontosabban a klasszikus babából van a legkevesebb, a nagyon salátából szintén nincs túl sok, a többség a kettő között amit se ide, sem oda nem tudnál egyből sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!