Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan szeretitek, ha nyalják a puncitokat?
Mi esik jól nektek?
Lehet, hogy hülye kérdés, de máshogy kell nyalni egy saláta puncit, mint egy babapuncit?
Nektek melyik van?
Finoman
Óvatosan lágyan
És nem neki esve mint egy őrült
29N
#3 Végre egy kedves hölgy válasza
40+F
Nem össze vissza, inkább monotonabb módon, ha csak lefetyelsz mint egy kutya attól nem lehet elélvezni, nekem legalábbis nem megy. Ja és ne fogazz. :D
30+N
Mindenki más, így nem egyformák az igények sem.
A kérdésedet a pároddal kell megbeszelni (ha van), hogy ő mit és hogyan szeret.
Ugyanúgy a fiúk is mások, mert ki így, ki úgy szereti a szopást.
Én ezt egyáltalán nem szeretem!
Szerencsére a párom sem. Megtaláltuk egymást.
Szeretem, ha előbb csak körbematat rajta mindenhol, felfedez, bemelegít, az ajkak körül is. Aztán amikor már izgalomban van az egész, akkor mehet a hüvelybemenet környékére meg a csiklóra.
Azt is szeretem ha nem csak a nyelvét használja, hanem az egyik kezét is, szerintem úgy sokkal összetettebb az érzet. A csiklómat ha beszívja, az is szuper, nyilván, ismerni kell egymást és figyelni a reakciókat, mikor kevés, mikor jó és mikor túl sok az inger.
Elélvezni csak nyalástól ritkán tudok, én személy szerint szeretem a végén ha viszonylag "durvábban", erősen ujjaz, nem is feltétlenül csak ki/be, hanem a hüvelybemenetnél oldalirányba mozgatva a kezét.
Érdekes, hogy nem szereted ha nyalnak. 🤔
Hát ez van.
Valaki a dugástól is undorodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!