Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti téjleg nem szeretite...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti téjleg nem szeretitek ha orgazmusig nyalják a puncitokat? Miért ilyen nehéz ilyen csajt találni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
téjleg xD
2016. jún. 24. 19:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
az elsővel értek egyet
2016. jún. 24. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lányok nem szeretjük ha orgazmusunk van....és azt sem,ha foglalkoznak velünk
2016. jún. 24. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg soha nem nyalt a parom,de szerintem igenyelnem,h orgazmusik menjen a dolog..19/L
2016. jún. 24. 20:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
téééjleeeeeeeeg? :D
2016. jún. 24. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
#4-es, az biztos, hogy orgazmusig nyalnálak :) Ki nem hagynám soha :) Amelyik srác nem imád puncit nyalni, az még nem is érett a szexre :)
2016. jún. 24. 20:36
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Én Imádom. olyankor az egész testem beremeg és úgy rászorítok a párom fejére h legutóbb sikerült kicsit megrobbantanom a nyaki csigolyát kicsit megijedtem de olyan szintű orgazmusom van hogy fél óráig megse tudok mozdulni szó szerint görcsben vagyok és nem birok lábra állni... kb 1 óra múlva tudok ki menni pisilni addig vergődök. 22N
2016. jún. 24. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
7 es ettől át szúrtam a boxerom.... :D
2016. jún. 24. 21:43
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
#7-estől nekem is :) #6-os voltam :)
2016. jún. 24. 21:47
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

En nagyon szeretem...

Eszmeletlen amikor elkezdi egy kis puszival... aztan lejebb megy egy kicsit es ujra ad egy puszit ... aztan a kezevel megjobban szett teszi a labam es ujra csak egy puszit ad..de most mar ugymond egy erosebb puszit... mar ott vagyok ,hogy varom ,hogy a nyelvevel megnyaljon.. es pont amikor arra gondolok akkor megnyal..es elkezek igen csak sohajtozni es erre o jobban es egyre jobban csak csinalja.. belemdugja a nyelvet es korkorkorosen mozgatja..aztan ujra visszajon a csiklomhoz es tovabb csinalja... mar annyira felizgultam ,hogy epp elmennek erre belemteszi a ket ujjat es temposan jartassa bennem....kozbe meg a csiklommal tovabb jatszik a nyelvevel,hogy nagyobb legyen az elvezetem.. amikor mar epp elmennek, hallja ,hogy maskepp lelegzek es nyogdecselek...igy megeroteljesebben hasznalja az ujjat bennem es erosebben nyalja a nedves puncimat... folyamatosan csak nyal es vegre egy nagyot elvezek..a combizmaim megfeszulnek es erzem ahogyan luktet a puncim... aztan meg parat belemnyal es vege a gyonyornek.

2016. jún. 24. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!