Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti téjleg nem szeretitek ha orgazmusig nyalják a puncitokat? Miért ilyen nehéz ilyen csajt találni?
En nagyon szeretem...
Eszmeletlen amikor elkezdi egy kis puszival... aztan lejebb megy egy kicsit es ujra ad egy puszit ... aztan a kezevel megjobban szett teszi a labam es ujra csak egy puszit ad..de most mar ugymond egy erosebb puszit... mar ott vagyok ,hogy varom ,hogy a nyelvevel megnyaljon.. es pont amikor arra gondolok akkor megnyal..es elkezek igen csak sohajtozni es erre o jobban es egyre jobban csak csinalja.. belemdugja a nyelvet es korkorkorosen mozgatja..aztan ujra visszajon a csiklomhoz es tovabb csinalja... mar annyira felizgultam ,hogy epp elmennek erre belemteszi a ket ujjat es temposan jartassa bennem....kozbe meg a csiklommal tovabb jatszik a nyelvevel,hogy nagyobb legyen az elvezetem.. amikor mar epp elmennek, hallja ,hogy maskepp lelegzek es nyogdecselek...igy megeroteljesebben hasznalja az ujjat bennem es erosebben nyalja a nedves puncimat... folyamatosan csak nyal es vegre egy nagyot elvezek..a combizmaim megfeszulnek es erzem ahogyan luktet a puncim... aztan meg parat belemnyal es vege a gyonyornek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!