Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bejön a pasiknak? Ma direkt beálltam a metróban keresztbe tett lábakkal az ajtóba.
Figyelt kérdés
Így nyilván jobban látszott a popóm, és amúgy is bőrleggingsbe voltam.
Ilyenkor mit gondoltok, ha ilyet láttok esetleg?
N/23
2023. okt. 19. 20:43
21/29 anonim válasza:
nike pro ba szeretek metrózni...hagy bámuljanak, de van, hogy alám is nyúlnak vagy a seggemhez.
22/29 anonim válasza:
Lehet hogy bennem van a hiba, de én soha nem taperolnék le egy ismeretlen nőt. Ismerőst sem akrata ellenére. A szexuális zaklatás/molesztálás csúnya dolog. Persze ha a nő akarja az teljesen más. 30/F
23/29 anonim válasza:
A szép popsid van,nekem tetszene,szingli pasiként,főleg,ha a tangád,vagy a francia átlátszódna!
Biztosan szivesen simogatnék,kényeztetnék,puszilgatnék egy olyan popsit!
Bár a Tiédet sajna még nem láttam...
24/29 anonim válasza:
nekem nem jön be, másnak biztos bejön ne.
25/29 anonim válasza:
Nem olyan régen barátnőm is így helyezkedett el. Nem tudom, hogy volt-e benne szándékosság, de szóltam neki, hogy ezt fejezze be.
26/29 anonim válasza:
Én szeretek bőrnadrágot hordani, de azért kerülöm az ilyen feltűnő viselkedési formákat.
27/29 anonim válasza:
Nekem már az is bejön, ha a barátnőm csak felveszi a bőrnadrágot.
28/29 anonim válasza:
A pasik nagy része lesz@rja mit csinálsz.
29/29 anonim válasza:
Küldesz egy képet hogy milyen bőrnacid volt rajtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!