Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az évek múlásával egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az évek múlásával egyre kevésbé egyezik az igényünk a férjemmel az ágyban. Hogyan tudná ezt túlélni a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Tudom, foglalkozzak nagyobb problémákkal, de sajnos nem megy. Szeretjük egymást, nagyon jó barát, társ és apa, de nekem hiányzik a szex és ezt hiába mondtam el neki, úgy van vele, ha nem beszélünk róla, akkor nincs is semmi baj. Úgy érzem folyamatosan távolodunk egymástól és félek, hogy ez csak egyre rosszabb lesz.
2023. okt. 19. 06:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

30, vagyis egyik részről nyitott. Ha a férjnek is megfelel így, igen intelligens és erős lehet. Én nem ítélem el a nyitott kapcsolatokat, mivel esetükben például indokolatlan is lenne a válás, ha amúgy minden más tök jól működik.

N

2023. okt. 19. 14:04
 32/35 anonim ***** válasza:

Kérdező,amit 6:01-kor írtál,azt mintha én írtam volna.

45 éves vagyok,és abszolút nem akarok lemondani a szexről,mert őt nem érdekli,nincs kedve. Igaz,hogy szed gyógyszert magas vérnyomásra,de másnak is magas és gondolom nem fogadott cölibátust.

Egyszerűen nem tudom rávenni sehogy,párszor leültem vele beszélni,de a válasz,hogy magas a vérnyomása. De ezt én nem tudom megenni amit mond.

Ha keresek "barátot"alkalmanként,azt Ő megérti.

Ezen a mondtán elcsodálkoztam.

Ezek szerint szabad útat kaptam a szükségleteimre.

Vegyesek az érzelmeim,hogy ezt mondta, düh és döbbenet egyszerre.

Azt hiszem élni fogok az adott lehetőséggel,ennyi idősen nem akarok új életet kezdeni csak a szex miatt,mert a férjem retteg az állapota miatt.

2023. okt. 19. 15:10
 33/35 Bitorló37 ***** válasza:
0%
Igen, 32-es, ki ne hagyj egyetlen legyecskét se, már csak azért sem, mert már ősz van:D
2023. okt. 19. 15:14
 34/35 anonim ***** válasza:
Nálunk ez pont fordítva van viszont nálunk nincs gyerek és házasok sem vagyunk. Megértelek mert pokolian szar helyzet. Szeretem a barátnőm és ő is szeret engem ezért elhagyni nem akarom. 15 éve vagyunk együtt és ebből az első 9 évben volt szex és nem is akármilyen. Aztán az érzéki barátnőmből egy aszexuális nő lett. Én mindenféle megoldásra nyitott lettem volna. Eleinte kegyetlen dolog volt úgy élni a másik mellett, hogy vágysz rá de hozzá sem érhetsz. Annyiban csökkentette az ingereket a barátnőm, hogy csak felöltözve mutatkozik előttem. Aztán az évek múlásával ez az életforma vált megszokottá. Számomra egy nővel való összebújás, érzéki ölelkezés maga a sci-fi. A szexről már ne is beszéljünk. Arra akarok kitérni ,hogy hiába egészséges a test ez lelkileg teljesen kicsinálja az embert és ha huzamosabb időt eltöltesz így akkor a jövőben te sem fogsz rá te sem késztetést érezni. Az önbizalmad meg a béka segge alatt lesz. Averzióid lesznek. Én "férfiként" éltem ezt át és abba bele sem merek gondolni mit tesz egy ilyen kapcsolat a női lélekkel ami azért sokkal érzékenyebb. Tanácsom ,hogy keress, keressetek valami megoldást amíg nem késő és nem zuhansz te is teljes apátiába.
2023. okt. 20. 12:17
 35/35 anonim ***** válasza:
26%

Nem kell szerető?

Még😄😄

Elobb utobb majd lesz

A ferjed nem fog valtozni nyugi

Sok hasonló feleseggel volt mar dolgom

Mind igy kezdte hogy nem fogom megcsalni.... nem e

Olyan halasak odaadoak voltak ahogy meglettek dugva hogy az csak na

2023. okt. 21. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!