Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az évek múlásával egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az évek múlásával egyre kevésbé egyezik az igényünk a férjemmel az ágyban. Hogyan tudná ezt túlélni a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Tudom, foglalkozzak nagyobb problémákkal, de sajnos nem megy. Szeretjük egymást, nagyon jó barát, társ és apa, de nekem hiányzik a szex és ezt hiába mondtam el neki, úgy van vele, ha nem beszélünk róla, akkor nincs is semmi baj. Úgy érzem folyamatosan távolodunk egymástól és félek, hogy ez csak egyre rosszabb lesz.
2023. okt. 19. 06:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
61%

Ezért nem kell olyannal összejönni, akinek a smink és a qrvás ruha jelenti, hogy a másik nő és vonzó..

:D

2023. okt. 19. 10:58
 12/35 anonim ***** válasza:
63%
Látom átjött a lényeg… korlátolt vagy drága barátom…
2023. okt. 19. 11:02
 13/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem szeretnék szenvedni, ezért is írtam ki a kérdést, de válni ennyiért nem fogok, sem őt megcsalni.

Van kettesben töltött időnk, de sokszor jobban szeret egyedül lenni, ez régen is így volt, napi 2-3 órára szüksége van arra, hogy csak magában legyen, ilyenkor a gépen szokott játszani.

Önkielégiteni nem szokott, se régen se most. Mikor megismerkedtünk sem volt túlságosan túlfűtött, több kapcsolata is ráment erre. Amíg a gyerekek megszülettek, addig nagyon odatette magát, de azóta...

Számára nehezebb az érzések, érzelmek kezelése, 3 éve kapott autizmus diagnózist.

2023. okt. 19. 11:12
 14/35 Bitorló37 ***** válasza:
68%
13-as, akiről írsz, egy határozottan színes egyéniség. Most már értem, miért vagy olyan irigy. Jobb is, ha elkerülöd, mert elég komoly komplexusaid lennének mellette, a sivár lelki világoddal.
2023. okt. 19. 11:23
 15/35 A kérdező kommentje:
14-es. Ezt nem értem. Miért lennék irígy? Mi van?
2023. okt. 19. 11:35
 16/35 Bitorló37 ***** válasza:
54%
Mondom, hogy nem érted.
2023. okt. 19. 11:37
 17/35 A kérdező kommentje:
Köszi, arra én is rájöttem. Kifejthetnéd...
2023. okt. 19. 11:39
 18/35 Bitorló37 ***** válasza:
71%
Írjál már helyesen, rohadt irritáló
2023. okt. 19. 11:43
 19/35 A kérdező kommentje:

Kérlek mester taníts! Mit szúrtam el. Javitsd ki és megtanulom! Ahhoz, hogy felhúzz vagy nem hasznos értékelést kapj ennél több kell! Egyébként az előző mondatod végéről lemaradt a felkiáltó jel!

Köszönöm a kommentjeidet! Most legalább nevettem egy jót!

2023. okt. 19. 11:51
 20/35 anonim ***** válasza:
18%

Amelyik pasi azt mondja, hogy nem önkielégít, az titokban önkielégít.

Az autizmust meg manapság teljesen normális emberekre ráhúzzák.

2023. okt. 19. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!