Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire gondoltok sex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoltok sex közben hogy ne élvezzetek el? Én arra hogy a kutyámat dugom (Nem kamu)

Figyelt kérdés

Nem folyamatosan, csak amikor elélveznék pont, olyankor becsukom a szemem és elképzelem a kutyámat egy 4-5 másodpercre

Tudom egy kicsit furcsa, vagy undoritó de mostanában hamar elélvezek és csak igy megy.

2023. okt. 18. 17:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Én Lendvai Ildikóra szoktam. 😆
2023. okt. 18. 17:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

2: úgy hogy tudsz dugni? Bár igaz, gondolatban nem beszél.

Kérdező, igazán az lenne undorító és furcsa, ha a kutyára kellene gondolod, hogy elmenj. ;)

2023. okt. 18. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Én arra, hogy még nem ment el a csaj háromszor, szóval bírj magaddal kishaver😀😀😁
2023. okt. 18. 17:42
 4/13 Horst ***** válasza:
100%
Számolok, de legutóbb este a kültéri fényfüzért csodáltam :D
2023. okt. 18. 17:46
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Baromság. Mégis mi értelme így a szexnek, ha közben szarul érzed magad ? Simán csak élvezz el, amikor jó és kész.
2023. okt. 18. 17:57
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

#3 Csak pár másodpercig képzelem magam elé, hogy ne élvezzek el. Ahogy elhessegeti az orgazmus ingeremet (hidd el ez mindig beválik) nyomom tovább a csajt.

Órákig tudnám húzni, csak leszakad a derekam úgy 30perc után, így max.2x kell csak rá gondolnom addig, aztán el szoktam engedni. De szerintem működne 2órán keresztül is a módszer,ha úgy akarnám.

2es voltam.

2023. okt. 18. 18:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ronda a kutyád?
2023. okt. 18. 18:24
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Inkább azon szoktam küzdeni, hogy élvezzek már el.
2023. okt. 18. 18:48
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

#8 Na ez a duma a kedvencem! 🤣

Ha igaz, én ugyanannyira nem lennék rá büszke, mint ha gyors volnék! Nálatok is van baj. Nem élvezitek a szexet, vagy mi?! Érzéketlen a farkatok??

2023. okt. 18. 18:53
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
De élvezzük, csak sokáig tart a plátói fázis és nehéz még feljebb tornázni az izgalmi görbét. Ennyiről van szó :) Farok érzékenységhez ennek semmi köze
2023. okt. 18. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!