Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoltok sex közben hogy ne élvezzetek el? Én arra hogy a kutyámat dugom (Nem kamu)
Nem folyamatosan, csak amikor elélveznék pont, olyankor becsukom a szemem és elképzelem a kutyámat egy 4-5 másodpercre
Tudom egy kicsit furcsa, vagy undoritó de mostanában hamar elélvezek és csak igy megy.
2: úgy hogy tudsz dugni? Bár igaz, gondolatban nem beszél.
Kérdező, igazán az lenne undorító és furcsa, ha a kutyára kellene gondolod, hogy elmenj. ;)
#3 Csak pár másodpercig képzelem magam elé, hogy ne élvezzek el. Ahogy elhessegeti az orgazmus ingeremet (hidd el ez mindig beválik) nyomom tovább a csajt.
Órákig tudnám húzni, csak leszakad a derekam úgy 30perc után, így max.2x kell csak rá gondolnom addig, aztán el szoktam engedni. De szerintem működne 2órán keresztül is a módszer,ha úgy akarnám.
2es voltam.
#8 Na ez a duma a kedvencem! 🤣
Ha igaz, én ugyanannyira nem lennék rá büszke, mint ha gyors volnék! Nálatok is van baj. Nem élvezitek a szexet, vagy mi?! Érzéketlen a farkatok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!