Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat és nincs bűntudatom…ez miért van?
Figyelt kérdés
Tökéletes volt a kapcsolatunk,multhéten szombaton elmentunk bulizni es ott kicsit osszevesztunk ő hazament én meg barátnőmmel ott maradtam aztán egy srác meghívott piálni és fel vitt magához. A párom ugy tudja barátnőmnél aludtam.
Miert van az hogy nincsen miatta bűntudatom? Sose csaltam meg még őt és 4 éve vagyunk együtt. Azóta ugyan ugy tegnap este szexeltünk meg minden és nagyon jó volt de ilyenkor kéne valami kis bűntudat vagy nemtudom
24/l
2023. okt. 18. 09:40
11/15 anonim válasza:
* holott a világ bonyolult, az emberi VISZONYOK is azok
12/15 anonim válasza:
Semmi gond, leírom újra: gerinctelen és hűtlen rbanc vagy, jobb lenne, ha ezzel tisztában lennél.
13/15 anonim válasza:
Mond el szegény ördögnek. Legalabb megtudja ki vagy és időben lelephet.
14/15 anonim válasza:
Ilyen a mai világ, tele gerinctelen féreg emberekkel. Ez mondjuk alap emberi ösztön de attól még gusztustalan és az egyház felszámolásával számítani lehetett erre.
15/15 anonim válasza:
Hát igen, régen ugye nem volt ennyi gerinctelen ember. Nem. Nem volt.
Felszámolták az egyházat? Nem is tudtam. De melyiket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!