Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsaltam a páromat és nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat és nincs bűntudatom…ez miért van?

Figyelt kérdés

Tökéletes volt a kapcsolatunk,multhéten szombaton elmentunk bulizni es ott kicsit osszevesztunk ő hazament én meg barátnőmmel ott maradtam aztán egy srác meghívott piálni és fel vitt magához. A párom ugy tudja barátnőmnél aludtam.

Miert van az hogy nincsen miatta bűntudatom? Sose csaltam meg még őt és 4 éve vagyunk együtt. Azóta ugyan ugy tegnap este szexeltünk meg minden és nagyon jó volt de ilyenkor kéne valami kis bűntudat vagy nemtudom

24/l

2023. okt. 18. 09:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Mert ribizli vagy?
2023. okt. 18. 09:42
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Annyira csak nem tökéletes az a kapcsolat, hogyha egy kisebb veszekedéstől más ágyába találod magad... főleg, hogyha még bűntudatod sincs.
2023. okt. 18. 09:48
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem szereted már igazán a párod.

(Ezért...)

2023. okt. 18. 09:53
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
Igazán? Sehogy.
2023. okt. 18. 10:22
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Nőként mondom, hogy azért, mert r*banc vagy.
2023. okt. 18. 10:25
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Ezek után ha a párod megcsal semmi jogod nem lesz megszólni őt. Szegény otthon alszik gyanútlanul míg a kis szajha barátnőcskéje félrekurel. Gratula ez szép volt.
2023. okt. 18. 10:35
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

9#

Pedig ő fog a legjobban kiborulni, ha a pala félre dug am!

2023. okt. 18. 10:46
 8/15 anonim ***** válasza:
45%

Azért mert érzelmileg szereted, és csak egy eldobható "eszköz" volt a másik pasi.

Sajnos én is ilyen vagyok igaz férfi. Csaltam már meg párom, de nem éreztem bűntudatot mert egy testi kielégülést adott és ennyi. Lelkileg szerettem exem.

A mostanit nem tudnám meg nem is akarnám megcsalni napi 2x kifacsar, imádom minden percét vele tölteni.

2023. okt. 18. 12:44
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
Belenéznék azért az itt ítélkezők életébe, úgy rendesen, kíváncsi lennék hányuknál találnék kizsákmányolást, érzelmi zsarolást, mentális vagy fizikai bántalmazást az emberi kapcsolataikban. Tudom-tudom, az más mert... Undorító, képmutató, sz4r emberek vagytok.
2023. okt. 18. 12:49
 10/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem fogok erkölcsileg bíráskodni, mert nincs értelme, mindenkinek más az értékítélete, de szerintem tök hülyeség ezt itt és így megbeszélni akarni, mert az emberek többsége faék egyszerűséggel kezel mindent, a maga érzelmeiből és értékrendjéből kiindulva, holott a világ bonyolult, az emberek is azok, és nem vagyunk egyformák. Szóval ne csodálkozz, ha itt azonnal tömeg verődik össze jó kis virtuális lincselésre, és (mondjuk a 12-est kivéve) senkiben sincs törekvés minimális megismerésre, empátiára sem.
2023. okt. 18. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!