Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik az, hogy egy felnott ferfi nem tud mit mondani egy lanynak, pedig tetszik neki? Miert?
Figyelt kérdés
Tobb kapcsolata is volt mar, regota ismerem.
Mi lehet ennek az oka?
2023. okt. 17. 19:22
11/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Valamiért nem tudok lányokkal beszélni.
Mondjuk nem vagyok barátkozós pasikkal sem.
44/f
12/13 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Mindig arra fogom, azért mert még szűz voltam. Most meg már nem tudom kipróbálni, mert nem csalom meg csak azért az asszonyt. Az ő látványára nem állt fel csak úgy, azért tudtunk beszélgetni, idehaza is csak úgy tudok rá izgulni, ha előtte összevissza fogdosom.
13/13 A kérdező kommentje:
12
Es akinek a latvanyara is felallna, azzal nem tudnal beszelgetni?
2023. nov. 1. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!