Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért vannak el egyedül sokkal jobban, mint a férfiak?
Honnan szeded ezt a zagyvalékot?
Pont a nők azok, akiknek nem bírnak egyedül meglenni, mert “kell” valaki. Hallottam már ezt nem egyszer.
Ez pont hogy fordítva igaz.
Mert legtöbben csak dugni akarnak!
Nem kellenek nekik a nőkkel futott felesleges körök, sokszor a nők nem tudják mi bajuk van, egyszer csak elkattan valami és kész, ôk nem tudnak mit kezdeni magukkal.
Példa az egyik ismerőstől.
Reggeliznek, a csaj beleáll, mondja, zúdítja, darálja, a gyerek próbálja kezelni, nem szól semmit, akkor ő egy férfiatlan csicska… nem férfi a szemében.
Kiáll magáért, oda szól, egy rohadt szemétláda…
Kb fél éve vannak külön, a gyerek sokkal nyugodtabb mintha ki lenne cserélve, tök jókat lehet vele beszèlgetni, van egy gyerekük, de ő csak hétvégente megy ki hozzájuk… eltartja a csajt is meg a gyereket is… de ennyi, nem lehet kibírni a csaj mellett… volt olyan, hogy a csaj kint volt az udvarban, a gyerek kinézett az ablakon, a csaj bement lebãszni, hogy azért nézett ki, hogy kiverje a járókelőkre, mikor éppen nem is ment senki arra… én fogtam a fejem amikor ezeket hallottam… a gyerek tipik olyan fajta, aki jól el van a saját kis világában, békés típus, hogy értsd, tehát eszébe sem jut ilyen. Évekig harcolt a csajjal, csak belefáradt ebbe.
És még sorolhatnám, hogy miért van sok faszi egyedül. Csak mondom, hogy a csaj 10/10-es, fullos, de kibírhatatlan.
Az igényei hatalmasak, ami a mai nőkre jellemző, de amekkoràk az igényeik, ők ugyan annyit nem tudnak beletenni a kapcsolatba.
Egy nyugodt kiegyensúlyozott férfit, egy valami vihet vak vàgànyra. EGY NŐ!!!!
A nők többsége - nagyon nagy része - nem stabil és kiegyensúlyozott, pl nagyon sok lelki traumát hurcolnak magukkal a múltból, amivel nem akarnak megküzdeni, talán nincs is erejük/akaratuk szembenézni, inkább kicsinálnak mást maguk mellett, mert próbálnak valakibe belekapaszkodni, de ahhoz nincs érzelmi intelligenciájuk hogy saját magukon segítsenek, pl a legkisebb lényegtelen testi hibáik miatt depresszív állapotba képesek esni, és férfi mellett görgetik ezt maguk előtt.
Van pár csaj ismerősöm, beszélgetek velük, “ha nincs problémám, akkor csinálok magamnak, én ilyen vagyok” közben meg vigyorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!