Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több pasit cumizni egyszerre gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több pasit cumizni egyszerre gáz?

Figyelt kérdés
Baráti társaság lenne sokat lógtunk együtt meglepinek szánnám.

2023. okt. 17. 13:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

A #9-es nagyon eltalálta a lényeget: le fog r.cozni aki nem vehet részt a buliban 😂

Egészségedre ha ezt szeretnéd, arra figyelj, hogy telefont ne vegyenek elő közben és ha dugás is van akkor legyen rajtuk gumi.

2023. okt. 17. 13:59
 12/23 anonim ***** válasza:
43%
Na ezt a kérdést se lány írta ki, csak nem értem, hogy homárok miért írnak kérdést a heteroszexuális kategóriába.
2023. okt. 17. 14:07
 13/23 anonim ***** válasza:
32%

Abból én nem kérnék.

Egy csajnál az is jó már ha egy férfit kitud elégiteni rendesen, a több az hülyeség.

EGyszerre nem is tudsz többet.

2023. okt. 17. 14:13
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Kamu a kérdező. Legutóbb ugyanő azt mondta, hogy minden reggel le kell szopnia a főnökét és ha jönnek üzletfelek, akkor őket is.
2023. okt. 17. 14:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen lány esetében még jobban is örülnék, ha azt mondaná: "Maradjunk csak barátok" :D
2023. okt. 17. 14:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Jobban örülnék egy új videókártyának meglepiként, mint trippernek, de ez csak nálam személyes vélemény.

Ha úgy gondolod jól fogadják és nem vagy az ellen sem, hogy utána megrakjanak, akkor nyugodtan.

Ha csak szopni akarsz és több nem férne bele, akkor inkább hagyd, mert ha nem lenne elég a feltüzelt baráti társaságnak a szopóka-nyalóka, akkor lehet, hogy nem marad sokáig baráti a buli.

Jobban ismered őket, mint mi itt a félmondataidból, szal rajtad áll.

Ettől független szerintem gáz, csak dráma lesz belőle, meg sírás.

2023. okt. 17. 15:26
 17/23 anonim ***** válasza:
63%
Hány éves vagy?
2023. okt. 17. 15:32
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Én imádnálak ezután, sőt, ha benne lennél, még össze is jönnék veled.
2023. okt. 18. 11:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Megtörtént a buli?

😁

2023. nov. 8. 08:46
 20/23 A kérdező kommentje:
19 igen.
2023. nov. 8. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!