Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véletlenül szexeltem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül szexeltem a legjobb fiú barátommal, a pasimnak nem akarom elmondani. Ti ilyenkor mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 13:09
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Hát én nem Danira gondoltam, hanem arra, aki akkor dugott engem
2023. okt. 17. 14:07
 22/32 A kérdező kommentje:
*engem
2023. okt. 17. 14:08
 23/32 anonim válasza:
75%
Te amolyan cig@ny szarmazasu vagy?
2023. okt. 17. 14:14
 24/32 anonim ***** válasza:
94%

Tudtam hogy nem lehet megbízni bennetek! Ezzel vége mindennek kettőnk között!

Dani

2023. okt. 17. 14:53
 25/32 anonim ***** válasza:
88%

Az utolsó cserkész jutott eszembe erről az egészről.

- Persze, tudom! Véletlen volt, akárkivel megeshet. Véletlen volt, ugye? Erre jártál, benyitottál, megbotlottál, és pont beleakadt a farkad.

A barátodnak ezt kellene mondania a másik srácnak.

- Akarod, hogy leköpjelek?

- Legalább látnám, hogy van még benned büszkeség!

- Nincs elég turhám.

Ezt meg neked.

2023. okt. 17. 15:14
 26/32 anonim ***** válasza:
92%
Ezz nálunk úgy hívják hogy Qrva
2023. okt. 17. 15:57
 27/32 anonim ***** válasza:
90%

Tudod fokozni a gusztustalanságot.

1. Megcsalod a párod.

2. Megpróbálsz hazudni magadnak, a pasidnak, nekünk. Tudod, hogy ki hiszi el azt, hogy "véletlenül" lecidáztál valakit, majd magadba fogadtad? Még te sem...

3. Próbálod egyre kínosabban megmagyarázni.

Egyszerűen ismerd be, hogy hűtlen voltál és nem vállalod érte a felelősséget. A párod nálad jobbat érdemel.

2023. okt. 17. 16:58
 28/32 anonim ***** válasza:
39%
Véletlenek márpedig vannak. Ha Dani ezt nem értheti meg, attól az még az ő baja volt, feltéve hogy kivel.
2023. okt. 17. 16:59
 29/32 anonim ***** válasza:
37%
Belém botolhatnál ha jó csaj vagy.
2023. okt. 17. 17:04
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, hogy a többiekkel ellentétben én hiszek neked, hogy onnantól, hogy a farkára csúszott a kezed a csikizéstől, már csak teljesen véletlen volt, hogy jól lecummantottad, ő meg telibe vert gumi nélkül. Remélem a tabit is csak pár napja szeded, mert akkor kezdj el neveken is gondolkodni.

De most ezt hagyjuk, véletlen volt.

Addig szerinted az teljesen rendben van akkor, hogy a pasid barátja előtt vonaglasz fehérneműben, smároltok, és a kockás hasát tapizod? Mert ugye csak onnantól volt véletlen..

Qva vagy édesem, hidd el nyugodtan mindenkinek. Meséld el nyugodtan Daninak. Nem lesz gáz, megérti. Csak messzire hajít téged is, meg laposra veri haverját. De minden okes 😁

2023. okt. 17. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!