Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül szexeltem a legjobb fiú barátommal, a pasimnak nem akarom elmondani. Ti ilyenkor mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 13:09
11/32 A kérdező kommentje:
Tényleg van baj mert ráadásul most kezdtem el nem rég fogamzásgátló tablettát venni és ő ment el belém először... nem volt sok pasim csaj 14, 19 évesen akikkel lefeküdtem, de azt akartam, hogy először Dani "maradjon bennem", nem más, de most gumi nélkül csináltuk a fiú barátomnal, vele először :(
2023. okt. 17. 13:22
12/32 anonim válasza:
Nincs más hátra, küldd át a legjobb barátnőd a pasidhoz.
14/32 A kérdező kommentje:
Na azt nem!!!
2023. okt. 17. 13:26
15/32 anonim válasza:
Véletlenül ?
Elcsúsztál és bele estélyi a pont akkor merev farkába ?
Véletlenek nincsenek csajszi
Nem gáz ha r*b@nc vagy . Csak ne tagad
29N
16/32 anonim válasza:
Nagyon gyenge magyarázat! Véletlenül nem lehet leszopni és dugni egy pasival sem!
19/32 anonim válasza:
A "véletlenül megcsaltalak" szövegnél csak egy keményebb van, amikor a töredelmes vallomás közben azzal mentegetik magukat "de közben végig rád gondoltam" 😂😂😂
20/32 A kérdező kommentje:
Hát én nem Danira gondoltam, hanem arra, aki akkor dugott
2023. okt. 17. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!