Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti miért gyakorin ismerkedtek?/L
Régen próbáltam itt ismerkedni, volt több komolynak induló kapcsolatom.
Tetszik az anonim módon való ismerkedés is, mert előbb ismerem meg az adott csaj személyiségét és nem a csinos pofi jön be elsőre.
Bár egy ideje nem annyira vagyok az ismerkedés témán, de nyitottnak nyitott vagyok.
2023. okt. 17. 12:09
Mert minden olyan platform ahol lehetnek lányok /nők
Ott bedobják a labdát
Képesek egy Adok-Veszek csoportban is ráírni a női eladókra hogy hátha lenne egy kis entyem pentyem
29N
2023. okt. 17. 12:13
Mert itt is ugyanakkora az esély.
2023. okt. 17. 12:13
Akinek nem inge , ne vegye magára. Pasik közt is sok itt a büdös kan tróger.
KEVÉS itt a tisztességes ember. Ez a baj. Ha több lenne, jobban lehetne ismerkedni. De azért akad. 1-es válaszoló, neked mi a fészkese fene bajod is van? Van ép eszed? Ha van, akkor be is fejezheted az írogatást ezzel a szöveggel - ugyanis SZABAD ismerkedni és sok lány itt is EMBER akar lenni, nem hamiskodó szélhámos és hasonlók, akikkel láthatod hogy tele van az oldal.
2023. okt. 17. 12:14
Meg mikor regisztráltam, azt hittem egy ilyen tematikus tolicban mégis csak nyitottabbak az emberek, ez egy közösség mégis csak. Ugy h remeltem megismerek pár hölgyet. Aztán hamar rajottem, hogy felvidékikent erre semmi esélyem. :D maradtak a válaszok. Azóta megtanultam a hülye kérdésekre nem is válaszolni, csak az ertelmesekre. Nem is írogatok senkivel se. Ha írnak se ugrok a dologra valahogy.
2023. okt. 17. 12:18
Valóban, ha visszatérne az iskolákba a normális nevelés fegyelmező eszköze, a tanári NAGYPOFON, akkor a rihes taknyolódó trollok kevesebben lennének itt, lehetne ismerkedni – akik párszor kiesnének az oskolapadból és a fal adná a második pofont, azok helyre jönnének. Sajnos ez nincs így – ezért ami itt van, az néha förtelem. Akár fiú, akár lány. Pár embert én magam kapnék a kezem közé, megemlegetné. Visszakívánná a tanári nagypofonokat.
2023. okt. 17. 12:19
Pont azért, mert ez egy anonim oldal. Nem ítélik meg egymást az emberek képek alapján 1 másodperc alatt. Így jókat tudok beszélgetni olyan lányokkal is akik Tinderen azonnal balra húztak volna. Aztán mire oda jutunk, hogy képcsere már általában helyesnek mondanak.
2023. okt. 17. 12:35
Van egy fétisem, arra szoktam partnert keresni,és cserébe támogatom a lányt. Volt is már nem is egy. Én sem azért regisztráltam anno, hogy ismerkedjek, de aztán így alakult. Valahogy anonim módon bátrabban jelentkeznek ilyenre a lányok.
2023. okt. 17. 12:38
Miért hiszi azt minden második lány, hogy csak azért, mert egy beszélgetős oldalon hozzá szólok ismerkedni akarok vele?
Én meg ezt nem értem.
2023. okt. 17. 12:42
Én meg mosógépet keresek, lehetőleg alig használtat, nem Ukrajnában oroszok által lopottat, lehetőleg 3 millió forint alatt.🤪
2023. okt. 17. 12:49
Kapcsolódó kérdések: