Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ismerkedtetek már véletlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtetek már véletlen hetero pasival gyakorin, mert nőnek hitt?

Figyelt kérdés

Múltkor válaszoltam egy homo kategóriás kérdésre, kaptam egy privátot, eldumáltunk a sráccal, teljesen szimpik voltunk egymásnak, minden, pár óra leforgása után átmentünk whatsapra, majd ott derült ki, hogy ő amúgy azt hitte, hogy én nő vagyok, mert persze nem nézte a kérdés kategóriáját. Olyan hülyén érzem magam emiatt még mindig. Nekem tök evidens volt, hogy homokérdéssel kapcsolatos privát üzi meleg/bi pasitól jön.

Pls mondjátok már, hogy nem csak én vagyok ennyire béna

32/f

2023. júl. 16. 01:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, itt mindekit megtalálnak a kanos f@szik.
2023. júl. 16. 01:47
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
O volt a hulye. Remelem tudomasara is adtad.
2023. júl. 16. 02:57
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Kérdezd Kata40-et.😁😁😁
2023. júl. 16. 07:45
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Én le szoktam írni a nevem, ami egy férfi név. De volt már olyan, hogy képcsere után írta, hogy azt hitte nő vagyok, pedig korábban bemutatkoztunk egymásnak.

Valakik csak képtelenek odafigyelni a másikra vagy arra, amit csinálnak.

2023. júl. 16. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem is egy ilyen volt, itt sok a hülye... 😂
2023. júl. 16. 09:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
rólam tudta hogy fiu vagyok
2023. júl. 16. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most is írogat egy huszonéves srác aki azt hiszi, hogy csaj vagyok. Többször is nagyon jól eldumáltunk itt a gyakorin és mindig meleg témákban. Azt hiszi rólam, hogy melegeket elfogadó, támogató hetero nő vagyok. Nem tudom miből jutott erre a következtetésre, én sose mondtam neki ilyet, még csak nem is utaltam ilyesmire soha. Tudom róla, hogy ő hetero és most nincs csaja. Egy párszor megpróbált már befűzni. Nem akartam összetörni a világát, hogy figyu bro, egyébként egy meleg faszira nyomulsz, úgyhogy szépen mindenféle kibúvókkal óvatosan leráztam. Pl. párkapcsolatban élek stb, de időnként mindig visszatalál és pár havonta újra bepróbálkozik. Egyébként jó fej meg szimpatikus meg minden, de ezt benézte.
2023. júl. 16. 10:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még, általában odaírom a korom és a nemem olyan kérdéseknél

18 f

2023. júl. 16. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek kozott vannak latens homok is, akik maguknak sem valljak be, talan tudjak is, csak gerjednek a szitura, hogy elhitetik veled, hogy te azt hiszed, ok ugy hiszik, hogy no vagy. :))
2023. júl. 16. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt már itt így. Egyetértek az előttem szólóval, vannak olyan “hetero” férfiak, akiket ez izgat.
2023. júl. 31. 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!