Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt már olyan, hogy pozitív meglepetés ért titeket szex közben?
Figyelt kérdés
Pl nem számítottál jó szexre, de végül jó lett.
Elmeséled?
2023. okt. 16. 15:02
1/4 anonim válasza:
Mi férfiak nem így vagyunk összerakva. Mindig jó szexre számítunk csak nem mindig kapjuk meg. Legalább is én nem....
2/4 anonim válasza:
Még koleszban volt egy tipikus stérber, sztk szemüveges bölcsész csaj, aki nagyon rám volt kattanva, két évig folyamatosan lekoptattam. Aztán egyszer beadtam a derekamat és te úristen de jól tettem. Csak pozitív meglepetés volt vele kapcsolatban. Ilyen tökéletes testet és melleket régen láttam, kár hogy mindig vastag, kötött garbóval takarta :D Szája mint a porszívó, minden lyuka szűk. Imádtam. Utána hónapokig dugtam, csak aztán abba kellett hagyni, mert nagyon macerált, hogy mi együtt vagyunk, de azt nem akartam.
3/4 anonim válasza:
Két emlékezetes dolog volt. Az első, amikor a korábbi szőrös puncis csajok után először jöttem össze egy csupasz csajjal, finom puha volt neki, imádtam, ráadásul valami fantasztikus szopás technikája is volt. A másik meg egy kaland során volt, amikor élvezés előtt kutyából hirtelen megfordult a csaj, bekapta és az utolsó cseppig lenyelte. Abszolút nem számítottam rá, de nagyon jó meglepetés volt.
4/4 anonim válasza:
Amikor a mostani feleségem először szopott le, és már közel voltam az élvezéshez, kérdeztem, hogy mehet-e a szájába. Úgy bólintott a szemembe nézve, hogy egy pillanatra sem hagyta abba a szopást, és még lelkesebben folytatta.
Amikor elélveztem, eszembe sem jutott, hogy lenyeli, úgyhogy kíváncsian néztem, hogy hova köpi ki, de ehelyett büszkén mutatta, hogy üres a szája, és hozzátette, hogy nem végez félmunkát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!