Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek problémátok volt a szexualitással (vágy és orgazmus hiánya), hogyan sikerült túllépnetek rajta?
Eddig kb 4 pasim volt az elmúlt 9 évben, de egyikkel sem sikerült eljussak a csúcsra, igaz, nem is nagyon foglalkoztak velem én pedig "beletörődtem" ebbe a helyzetbe, nem is nagyon van igényem a szexre, heti 1 bőven elég. Nem is nagyon érzek úgy vágyat a pasik iránt.
A mostani pasim viszont más, ő törődik velem, szeretné megoldani ezt a helyzetet, hogy nekem is legyen orgazmusom, de nem igazán tudom, hogy mi is lenne a megoldás. Bejelentkeztem egy szexuálpszichológushoz az unszolására.
Olyanok véleménye érdekelne, akik már végigjárták ezt az utat, mi hozott megoldást, mi volt a dolog lelki oka, sikerült-e leküzdeni ezt?
26N
Hát igazából lett egy jó parnerem
Aki maximálisan odafigyel rám és arra hogy nekem is jó legyen
Így 10 év után eljutottam oda hogy szeretem kívánom és akarom a szexet és nem csak elviselem meg kibírom.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!