Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes élvezni sem a szexet sem a pettinget?
Feltételezem nő vagy?
Szerintem aszexualitás vagy.
Az aszexualis olyan személyeket jelöl, akik ritkán vagy egyáltalán nem éreznek szexuális vonzódást mások iránt. Az aszexualitás nem azonos a cölibátussal, az önmegtartóztató életmóddal. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az aszexuálisok egyáltalán nem érezhetnek szexuális vágyat:
sok aszexnek lehet ugyanis magas a libidója, a megélt vágy azonban nem konkrét személyre irányul,
sokuk maszturbál, vagy megfelelő partnerrel akár aktív szexuális életet is élhet.
Szia!
Én kísértetiesen magamra ismertem abban, amit írtál, nagyon hasonló (volt) a szitu velem is, mikor elkezdtem (volna) szexuális életet élni.
Én végül nyomozással, meg sok-sok töprengéssel és kísérletezéssel (utóbbit kicsit túlerőltettem és ezzel sajnos okoztam magamnak pár lelki sérülést szerintem) arra jutottam, hogy sex-repulsed típusú aszexuális vagyok.
A Magyar Aszexuális Közösségnek van egy igazán igényes, jó összefoglaló anyaga az aszexualitásról, mindig bátran ajánlom, ha valaki esetében felmerül ennek a valószínűsége. Remélem, segít letisztázni, hogy az vagy-e vagy sem.:
Mindenesetre, aszex vagy vagy sem, átérzem, milyen ilyen jellegű dilemmákkal meg problémákkal szembesülni a szex terén. Kitartást kívánok, és hogy sikerüljön válaszokat találnod!
24/L
Én is hasonló cipőben járok, nekem sokat segített a kérdésed és az arra kapott válaszok. A kérdés teljesen olyan, mintha én írtam volna.
Nem vagy egyedül!
Kitartást!
19l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!