Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalként szexeltetek MILF-fe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalként szexeltetek MILF-fel? Hogyan hoztad össze, és milyen volt?

Figyelt kérdés

Esetleg olyan volt, hogy nem szex, hanem csak valami hasonló?

Illetve ki volt ő neked, és hol csináltátok?

2023. okt. 15. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Munkahelyi kiküldetésen 21 voltam ő 47 😁
2023. okt. 15. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Lett volna rá lehetőségem, de le tudtam állítani. A szomszéd negyvenes anyuka volt rám kattanva. Akkor is meg azóta is a huszonéves nők jönnek be. Ma 46 vaggyok.
2023. okt. 15. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
Azért az se mindegy milyen az az anyuka😀
2023. okt. 15. 22:46
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
2. vagyok: nem volt rossz karban, jó alakú nő volt, de engem épp nem érdekelt (ahogy azóta se) az "érett nő" kategória.
2023. okt. 15. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

3 Milf volt az életemben.

19 - 39 Akkor együtt jártunk küzdősportra és ott. Csak orál volt.

25 - 42 Itt szex volt, társkereső oldalon találtam rá, a férje hanyagolta szóval segítettem rajta.

26 - 48 Itt is szex volt, elvált 4 gyerekes anyuka. A kora miatt az izgatott a legjobban hogy tele élvezhettem a punciját gond nélkül.

Ezek a legjobbak. Ha nem akarnék családot vagy lenne már gyerekem és elváltam volna biztos ilyen milfet kefélnék mindig. Nem nyafog, nem kell neki lehozni a csillagokat az égről, ha szereted és törődsz vele egy életen át társ, szóval becsüljétek ha össze akadtok egyel!

A hölgyeknek meg minden tiszteletem, a legjobbak vagytok a sok fiatal/tini elbújhat :)

2023. okt. 15. 22:52
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is volt pár, az egyik 39 volt 17 évvel volt idősebb, ő a párom is volt, de nagyon fiatalos volt, a haverok azzal húztak, hogy miért nem a 19 éves lányát kaptam el.. Aztán egy alkalomra volt 28 éves koromban egy 45 éves hölgy, 33 voltam kb, amikor egy 47, és ahogy valaki írta, az volt a jó, hogy ők tudták mit akarnak, nem volt arra szükség, hogy megmagyarázzuk, ami egyértelmŰ.
2023. okt. 16. 00:04
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
24 évesen volt 42 éves "esetem", internetről jött össze (akkoriban elég sok randim volt a netről), nálam történt a móka.
2023. okt. 16. 01:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

24 - 40, neten ismertem meg, k.rva kiabrandito volt, egy lecsuszott alkoholista maganyos no lehetett, kb mar akkor reszeg volt, amikor odaertem, fiatal voltam es boho, igy megcsinaltam, utana kb annyit mondott, kapcsoljam le a villanyt, ha elmegyek.

azota en is inkabb a fiatalabbakat reszesitem elonyben, igaz, a felesegem 39 iden, de legalabb olyan teste van mint egy 25 evesnek.

szoval nincs a milfekkel baj, csak en nem jot fogtam ki.

2023. okt. 16. 09:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Minden fiatal dugja őket. 20 éve dugom én is öket. Felsorolni sem tudnám. Mi ebben a nagy szám? Alap minden pasinak!
2023. okt. 24. 09:32
 10/12 anonim ***** válasza:

16 évesen egy elhanyagolt 35 éves kétgyerekes anyukával veszítettem el a szüzességem, aki takarítónő volt a sportegyesületünkben.

Három éven keresztül tartott a szexuális kapcsolatunk, mert utána elment dolgozni máshová.

Azóta is rendszeresen vannak az életemben 10-15 de akár 20 évvel idősebb nők is a velem hasonló vagy fiatalabb korú nők mellett.

27F

2023. okt. 24. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!