Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyi volt a leghosszabb idő amíg erényöv volt rajtatok? (Már akit ez izgat/próbálta már.)
Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 18:47
11/21 anonim 

válasza:

4 éve vagyok erényövbe. Igaz én meleg vagyok.
12/21 anonim 

válasza:

4hónapja kaptam a kedvesemtől, szinte mindig rajtam,
14/21 anonim 

válasza:

1-2 hét. Imádja a párom, mert kontrollmániás. Az állatias töcskölésért nagyon meg kell szenvedem.
15/21 anonim 

válasza:

Szeretjük a pinát, meg belemártani a kis pöcsünket, de szükséges a kontroll. Törvénybe iktatnám.
16/21 anonim 

válasza:

én meg azt iktatnám törvénybe hogy az incelek alanyi jogon kapjanak nőt
17/21 anonim 

válasza:

Nekem csak 5-6 óra, elég gagyi ami van, nem lehet ezzel tobbet
18/21 anonim 

válasza:

Sok a gagyi, a jó minőségi, kényelmes erényövek sajnos 30.000 tól kezdődnek. A legjobb a fém, repüléshez pedig a szilikon.
19/21 anonim 

válasza:

Egy nap. Reggel felraktam majd este párom vette le rólam közös fürdés közben. Elég kellemetlen volt főleg hogy sűrűn gondoltam az estére így fel is izgultam mindig. Fájt is rendesen. A legolcsóbb műanyagot használtunk fém lakattal. Éppen le tudtam volna venni, de akkor hol a varázsa? Jó kis kínzás volt azért.
20/21 anonim 

válasza:

Jelenleg 84 napja van rajtam, de idén már nem fog lekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!