Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyfarkú fiú miért szégyenlős a többi fiú/férfi előtt a zuhanyzóban?
Tegnap egy fürdőhelyen voltunk. Ismerősöm 16 éves fia az istenért sem akart megvállni a fürdőgatyájától a férfi zuhanyzóban. Végül az apja ráförmedt, hogy ne legyen már ennyire szégyenlős, hisz mindenki meztelen. Gondoltam, biztos kicsi neki, de mikor félszegen levette a gatyát kiderült,hogy éppen az ellenkezője a helyzet. Méretes húspöcse van, kb.15centis lógva. Voltunk vagy 30-an bent, neki volt a legnagyobb, mégis majdnem elbőgte magát szegény srác.
Egyszerűen felfoghatatlan számomra.
Gyerek .
16 éves mit vártál hogy egy kamasz majd felnőtt férfiak közt feszít
Ez olyan mint nálunk lányoknál a mell
Én szégyeltem hogy nagy cici volt már 12-14 évesen és a 8-9.es csajok meg beszoltak összesúgtak a hátammögött..
Nem szereti hogy a homokosok nézzék!
Te is mit nézed és még képes vagy szóvá is teszed!
Nekem is nagy lankadtan
Olyan 14 centi
16 évesen sose volt gond tesi vagy edzés után csapattársak vagy osztálytársak előtt zuhanyozni de az uszodában én is utáltam mert baromi rossz 16 évesen ha a 40-50 -60 éves bácsikák bámulnak végig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!