Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ír pasik milyenek az ágyban? Kíváncsi vagyok, tüzesebbek, mint a britek?
#10 ha szerinted ezért nyomi valaki, akkor komoly gondok vannak a fejedben.
Talán nem műcicis ribikkel kellene kezdeni, akiknek ez az értékrend.
Amúgy könnyű mindenért a nőket hibáztatni. A tenyészcsődörök és incelek közül gondolom te az utóbbina tartozol :)
Pár évig ott dolgoztam gépészként. Állítom, sokkal tahóbbak az írek, mint a magyarok vagy más keleteurópai. Hatalmas ego, önérzet, patriotizmus, de minimális alázat, elfogadás vagy alkalmazkodási képesség. Egyet kell értsek, ott a férfiak vagy tutyik vagy macsónak képzelik magukat. A munkahelyi, iskolai megalázás, csicskáztatás mindennapos, szinte elfogadott helyzet. A macsók kötelezőnek érzik a kötekedést, a csendesek elnyomását. Nincsenek evvel másképp a nőkkel szemben sem. Ezért is alakult ki, hogy a nők vagy kemények és visszaszólnak, vagy tűrnek. Érdekesen szélsőséges párokat lehet ott látni. Nagy a hangsúly a dominanciában! Sokkal szembetűnőbb, mint nálunk, hogy ott, ki viseli a nadrágot a kapcsolatukban.
Nagydarab férfiként, annak ellenére, hogy nem vagyok nagyhangú, agresszív, javarészt a lágy, csendes ír nők számára voltam vonzó. A tüzes nők inkább a tutyikat kedvelték. Ellenben akikkel ágyba jutottam, azokkal egy kivételével elégedett voltam, ők pedig mind megvolt elégedve velem. Egyes vélemények szerint a keleteurópai férfiak figyelmesebbek, kedvesebbek. Kiemelném az orálszexet, amiről több nőtől hallottam, az ír férfiak nincsenek a toppon ezen a téren, sokan kifejezeten hanyagolják. Náluk a behatoláson van inkább a hangsúly.
De hozzá kell tennem, ötvenes vagyok, így eltelt közel 25 év, amióta ott jártam. A világ változása pedig valószínűleg ott is nyomot hagyott, habár, a kisebb városokban, falvakban, mintha megállt, le lassult volna az idő arrafelé. Eléggé hagyományőrzők, nem szívesen változtatnak a dolgokon. A modernizáció inkább csak a vállaltokat érinti, a magánembereket és környezetüket kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!