Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti kóstoltátok már meg a saját spermátokat?
A barátom szeretne a számba élvezni és én benne is vagyok de mondtam neki ha esetleg nem lesz a legjobb az íze nem nyelem le.
Erre rávágta, hogy nyugodjak meg nincs rossz íze kíváncsiságból már ő is "megkóstolta magát" de ne nézzem ez miatt melegnek vagy hasonló mert másé egyáltalán nem érdekli.
Meg, hogy nyugodtan kóstoljam meg magam mert, legalább tudom milyen az ízem odalent.
Hát nem tudom, azt hiszem én saját magam inkább kihagyom, kíváncsi vagyok de ez nem lenne fura?
#1 ez nálam is alap, sőt, imádtam orál után smárolni bnőmmel, engem nem érdekelt, hogy épp csak kivette a farkam a szájából, már húztam is oda, hogy megcsókoljam
És amúgy igen, szerintem minden faszinál van egy ilyen pont, hogy belenyal, mert kíváncsi, és ezzel szerintem nincs baj
Sosem kóstoltam meg.
De az aktuális párokról sem várok el ilyet.
Tisztelem a határait!
Egyszer kóstoltam kíváncsiságból, hogy mégis mit kell a barátnőmnek nyelnie. :D
Nem volt olyan borzasztó, de azért inkább meghagyom neki a rendszeres fogyasztását :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!