Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti kóstoltátok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti kóstoltátok már meg a saját spermátokat?

Figyelt kérdés

A barátom szeretne a számba élvezni és én benne is vagyok de mondtam neki ha esetleg nem lesz a legjobb az íze nem nyelem le.

Erre rávágta, hogy nyugodjak meg nincs rossz íze kíváncsiságból már ő is "megkóstolta magát" de ne nézzem ez miatt melegnek vagy hasonló mert másé egyáltalán nem érdekli.

Meg, hogy nyugodtan kóstoljam meg magam mert, legalább tudom milyen az ízem odalent.

Hát nem tudom, azt hiszem én saját magam inkább kihagyom, kíváncsi vagyok de ez nem lenne fura?

#szex #íz #Spera
2023. okt. 13. 17:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Gond nélkül megteszem. Úgy vettem észre, hogy a lányokat ez nagyon izgatja.
2023. okt. 13. 23:04
 12/20 anonim válasza:
92%
Igen kóstoltam hogy tudjam milyen, de szerintem a szexben csak azt kell megtenni ami az ember értékrendjében belefér. Mindenki más típus és meg is találja a párját.
2023. okt. 14. 06:00
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Persze, kóstoltam már.
2023. okt. 14. 09:31
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Igen, kostoltam, fogyasztottam már a saját spermámat. Kicsit lehet, hogy furcsa, de feleségemmel szoktam csókolózni, miután a szájába élveztem el. Szerintem nincs ebben semmi különös, vagy kivetni való. Ugyan úgy ahogy egy kiadós nyalás után a punci nedves számmal is csókolózunk.
2023. okt. 14. 12:24
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

#1 ez nálam is alap, sőt, imádtam orál után smárolni bnőmmel, engem nem érdekelt, hogy épp csak kivette a farkam a szájából, már húztam is oda, hogy megcsókoljam

És amúgy igen, szerintem minden faszinál van egy ilyen pont, hogy belenyal, mert kíváncsi, és ezzel szerintem nincs baj

2023. okt. 14. 16:31
 16/20 A kérdező kommentje:
Nekem a párom az első és én még tapasztalatlan vagyok vele élek meg minden ilyesmit, talán elsőre azért volt számomra furcsa, hogy arra kér kóstoljam meg magam, de nincs ebben valóban semmi nagy dolog.
2023. okt. 14. 17:54
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
Kíváncsiságból megkóstoltam. Semleges élmény volt.
2023. okt. 14. 19:19
 18/20 NTBS ***** válasza:

Sosem kóstoltam meg.

De az aktuális párokról sem várok el ilyet.

Tisztelem a határait!

2023. okt. 21. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

Egyszer kóstoltam kíváncsiságból, hogy mégis mit kell a barátnőmnek nyelnie. :D

Nem volt olyan borzasztó, de azért inkább meghagyom neki a rendszeres fogyasztását :D

2023. okt. 21. 16:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem a puncinedv vonz,de sose vártam nőtől hogy bekapja olyankor.Nagyon meglepett,amikor mohón nyelte nekem nő.
2023. okt. 22. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!