Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok veletek szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok veletek szex közben történt már meg ilyen?

Figyelt kérdés
Hogy amikor szexeltetek a csávó rosszul húzta fel a gumit és lecsúszott a farkáról és bennetek maradt?

2023. okt. 13. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet rosszúl felhúzni?
2023. okt. 13. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább akkor csúszik le, mikor a végén elélvezett és nem veszi ki, hanem lelankad neki a farka és aztán veszi ki. Ne hagyja bent sokáig és kihúzásnál fogni kell a cerka tövénél a kotont. Akkor nem csúszik le róla.
2023. okt. 13. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Igen történt ilyen

Terhes is lettem

Szerencsére májusban spontán vetéltem

2023. okt. 13. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat óvszerlecsúszás ha:

- nem megfelelő (túl nagy) a méret;

- nem tekerik le teljesen a tövéig.

2023. okt. 13. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egy nagyon egyszerű tanács a hasonló balesetek megelőzésére: csúcstámadás előtt egy pillanatra kivenni és megnézni, hogy rendben van-e a gumi (fent van-e, nem szakad-e szét stb.). A balesetek 99%-a ezzel az egyszerű mozdulattal megelőzhető, kb. 2 másodperc nem zökkent ki a ritmusból.
2023. okt. 13. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nem hülyeség, mi is pózváltásnál szembesültünk vele, hogy megsemmisült rajtam a gumi.
2023. okt. 13. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha jól húzza fel, annak fent kell maradnia. Olyan volt sajnos, hogy konkrétan leszakadt az eleje, és a fele bennem maradt.
2023. okt. 13. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:

A boltban (általánosan) kapható óvszerek egyike se jött nekem le, még lankadtan se, kb. akkor is "cibálni" kellett.

Felhúzni is nehéz volt, talán 1x volt csak olyan, hogy kényelmesen feljött

2023. okt. 13. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen volt párszor..
2023. okt. 16. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!