Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem maradt a kubas parfümnek a kupakja! Mit tegyek?
Segédeszközként használtuk a párommal, mikor észrevette, hogy bennem maradt a kupakja. Kiszedte, de elkezdtem vérezni, biztos, hogy megsértette. Féltem, hogy elkapok valamiféle fertőzést mivel csak egy óvszert húzott rá a párom, nem tisztította le, csak a kezével megtörölte, ezért bekentem magam Canesten krémmel. Viszont ma reggel egy kicsit furcsán érzem magam alul, olyan, mint amikor megvan a hüvely folyásom és folyok. Nem is akarok a rosszabbra gondolni, hogy ezek után elkaphattam e bármiféle nagyobb fertőzést.
Felhívom ma még a nőgyógyászt, de érdekelne, hogyha veletek történt e ilyesmi, akkor ti elkaptatok bármiféle fertőzést? Kérlek segítsetek, nagyon félek!
1. Miért kell olyat felrúgni, ami nem arra van kitalálva?
2. Nyílván ha ez megtörtênt, akkor ennek az oka volt a vérzés.
3. Ha húztatok rá óvszert, akkor hogy hogy nem jött ki azzal együtt? Vagy fordítva raktátok rá az óvszert, hogy csak az üvegen volt a kupakon nem? Ennek semmi értelme.
4. Ilyenektől, ami nem letisztított dolog, igen, el lehet kapni bacikat.
1-es
Elszakadt az óvszer gondolom így maradt bent.
"Szüld meg"
Nem vicc
Gugholj le és nyomj úgy kell nyomni mintha kakilnál
Viszont ha nem jön ki akkor SBO
Jah hogy kint van a kupak én csak a kérdést olvastam
Mindenképp menj dokihoz
google: rectal forgein things - tessék gyerekek szörnyülködjetek, hogy egyesek miket képesek felnyomni maguknak 😂
A vagina annyiban jobb, hogy ott nincs záróizom (ami visszatartaná azt ami felcsúszott), ki tudod nyomni magadból. Ha folyás akkor Canesten, ha felsértette akkor kell pár nap amíg rendbejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!